A-Z: G is for Gothic Lolita

Hohhoijaa. Tämä on niin epäonninen julkaisu, että kirjoitan tätä jo kolmatta kertaa, kun aiemmat yritykset eivät ole suostuneet tallentumaan. Josko kolmas kerta nyt kumminkin sanoisi toden.

Gothic Lolita China Glazen Electropop-kokoelmasta houkutti violetin ja shimmerin yhdistelmällään, mutta pettymys oli melkoinen, kun sitä vihdoin kynsille siveltyäni shimmerin erottuminen jäi vain haaveeksi. Vaikka kuinka kääntelin kynsiä eri valaistuksissa, ei siitä näkynyt jälkeäkään. Kovasti ihmettelen, miten se shimmer on joihinkin swatcheihin saatu näkymään. Korkeintaan shimmer teki sävystä normicremeä hiukan syvemmän, mutta ei se silti saavuttanut paikkaa suosikkiviolettina, joten kiertoon lähtee heti seuraavalla kirpparilla.

Kiskaisin sitten päälle vähän kimalletta Orlyn Amp’d:in muodossa ja koristelin rajan vielä huteralla vapaan käden viivalla (Color club art liner, Solid silver). Tosiaan kaipaa linereilla piirtelyni vielä harjoitusta. Eikä kuvakaan oikein onnistunut, väri on oikeasti hiukan punertavampi, kuten tässä Scrangien swatchissa.

Gothic-lolita-con-Amp'd

 • Base coat: Seche ridge filling base coat
 • Polish: China Glaze Gothic Lolita
 • Top coat: Poshe
 • Tip polish: Orly Amp’d
 • Line: Color club art liner Solid silver
 • Top Coat: Poshe

Geelien päälle lakatessa ei oikeastaan tarvisi aluslakkaa, mutta olen sitä silti käyttänyt, jotta mahdollisiin ilmautumiin ei menisi niin helposti värilakkaa. Mutta nyt ei omassa varastossa ole ollenkaan itseä miellyttävää aluslakkaa. Sechen ridge filleristä en tykkää ollenkaan ja Orlyn bonderkaan ei oikein vakuuta. Poshen nopeasti kuivuvasta tykkäsin, mutta se on päässyt loppumaan. Nyt siis kaipaisinkin kovasti suosituksia hyvistä, mieluiten tolueenittomista aluslakoista. Mikä on sinun suosikkisi ja miksi?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

My G was China Glazes Gothic Lolita. Somehow I saw shimmer in some swathes and that is why I bought this polish. I was hugely disappointed when shimmer was nonexistend on my nails :/. Although shimmer made this violet deeper than most others, it didn’t achieve top violets place. I added sparkle with Orlys Amp’d and proved my bad freehand skills with Color club Solid silver art liner.

My fav base coat finished and now I’m in search of  new. Do You have any suggestions, what’s Your favourite?

16 kommenttia artikkeliin ”A-Z: G is for Gothic Lolita

  • Onko Nail Envyä tolueenittomana? En nyt ehdi googlailemaan, mutta luulin, että ei… OPI Start to Finish on sen sijaan ilman formadehydiä sekä tolueenia ainakin :).

   Tykkää

   • Yksi Nail Envy mulla taitaakin olla, mutta ei taida niitä olla geeleille erityisiä. Mutta sitä voisi juu käyttää. Ja sitten kun kyllästyn geeleihin etenkin. Eikös OPIt kaikki ole tolueenittomia, pitääkin tarkastaa toi Nail Envy.

    Tykkää

 1. Mulla just testissä Sechen ridge filler! Miks et tykänny siitä? Mäkään en tykkää jos käyttää kahta kerrosta, mut yks menettelee.

  Tykkää

  • No ensinnäkin siinä on tolueenia, mikä on mulle miinus ja sitten en tykkää siitä maitomaisesta koostumuksesta. Esim ranskalaiseen manikyyriin sitä ei oikein voi kättää.

   Tykkää

 2. Orlyn Nail Armor on suosikkini; kuivuu nopeasti jaja.. no, ei ole mitään valittamista. 🙂

  Tykkää

  • Onko se se missä on niitä silkkikuituja? Mulla oli se joskus ammoin ja se jätti kynsistä tosi epätasaiset. Ehkä koostumus on kehittynyt siitä kokeilusta.

   Tykkää

   • Mä ainakin tykkään nail armorista ihan älyttömästi. Eikä kyllä jätä kynsistä mitenkään epätasaisia.

    Tykkää

 3. Valkkaa joku nopsaan kuivuva peruslakka, jossa ei oo liikaa ominaisuuksia eikä liikaa hintaa 🙂 Ilmaantumisten takia on turha käyttää korjaavia, liuskottumista estäviä tms, kun eihän geelipinta sellasta tarttee :).

  Tykkää

  • Niinpä. Ja lakkojen pysyvyyskään ei ole yleensä ongelma. Voi olla, että hankin tuota Poshen aluslakkaa uudelleen. Kun ei nää geelit ole mulle ikuisuusjuttu.

   Tykkää

  • Joo ei korjaavat ominaisuudet tehoa geelien läpi, mutta hiukan aluslakka estää värien pääsyä lohkeamiin ja ilmautumiin, siksi sitä käytän usein geelienkin päällä ennen värilakkaa.

   Tykkää

 4. Nätit kynnet! 😀 Mulla ei oo mitään ehdotusta, koska itsekään ole löytänyt sitä oikeaa aluslakkaa

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s