A-Z: Y is Your Hut or Mine?

Essien Your Hut or Mine? on odottanut vuoroaan todella kauan. Aina valitsin kynsille jotain muuta ja nyt kun sillä viimein lakkasin, ymmärsin miksi. Lakka on ihan kaunis, koralli/pinkki, shimmerinen ja levityy erinomaisesti ja peittää aikalailla kahdella kerroksella. Vaan ei sitten tippaakaan minun värini. Kynnet näyttävät ihan vierailta, vaikka kuinka tolkutan itselleni, niiden olevan oikein hyvät. Tämä lakka siirtyy siis myös odottamaan kirpparia. Toivottavasti se on sitten jonkun toisen aarre.

Hiukan koitin pelastaa leimoilla kynsiä omemmiksi. Leimasin a-englandin Bridal Veililla DRRK A-laatalta. Oi miten ihania ja isoja kuvioita siinä onkaan. Valitsin Bridal Veilin plain-mustan sijaan, kun ajattelin sen kimaltelevan, mutta eipä se livenä pahemmin sitä tehnyt, kuvissa sentään edes hieman. Leimaaminen sujui tällä kertaa todella hyvin, harmi vaan, että reunoja siistiessä tuhrin parikin kynttä, siksi kuvissa tällä kertaa se harvemmin esiintyvä oikea räpylä.

your-hut-or-mine-with-bridal-veil-stamps

  • Polish: Essie Your Hut or Mine?
  • Stamping polish: a-englang Bridal Veil
  • Plate: DRRK A
  • Top Coat: Poshe

Pari päivää jaksoin näitä katsella, mutta sitten jo kaipasin jotain muuta, minulle sopivampaa väriä. Kuva on otettu sisällä kirkasvalolampun paisteessa, näin syyspimeällä täytyy koittaa kehittää sisäkuvaustaitoja… Ja kuulkaapas, se on seuraava postaus aakkossarjan viimeinen. Viimeinkin :D.

————————————————
Essie Your Hut or Mine? has been in my stash for a quite long time, but this was the first time for it on my nails. And last. It’s beautiful and applies easily on two coats, but it’s not my color. Whole few days I forced myself to wear these, I did not feel at home with the color. Not even with a-england Bridal Veil stampings.

4 kommenttia artikkeliin ”A-Z: Y is Your Hut or Mine?

    • oho kattelin swatseja ja siinä on näköjään tikkuglitteriä ja muutenkin glitterit isoja.

      Tykkää

    • Oho, enpä ole moista nähnytkään aiemmin. Se olin minä joka sitä etsin, ei Murmis, mutta oikeassa blogissa olet 🙂 Tuossa on kyllä minun makuuni liian isot hileet, mutta kiva nähdä, että China Glazellakin ON mustavalkoinen glitter 🙂

      Tykkää

  1. […] “Toivottavasti se on sitten jonkun toisen aarre“, tuumasi Murmis marraskuussa Essien Your Hut Or Mine -lakasta, jota ei kokenut yhtään omaksi värikseen. Se joku toinen löytyi lähempää kuin blogisisko odottikaan, sillä otin ilosta hihkuen lakan omaan hyllyyni (ja nyt rupesin miettimään, olenko muistanut maksaa sen…). […]

    Tykkää

Jätä kommentti