Pikalakkaus reissun aattona

Lento lyhyelle aikuisten lomalle Berliinissä lähti seuraavana aamuna ennen ylösnousua siis sika-aikaisin. Kamat oli viimein pakattu niin itselle kuin Famulaan lähteville lapsillekin iltakymmeneltä, silloin oli alastomille kynsille pläjäytettävän lakkauksen oltava melkoisen simppeli, jotta nukkumaankin ehtisi edes vähän. Mutta jotain kivaa olisi silti mukava laittaa, kun kumminkin reissulle on lähdössä.

Siis joku aika kiva lakka ja siirtokuvia oli minun valintani. Mustasta laatikosta valitsin vaalenpunaisen shimmerin, Zoya Roryn. Ihan kaunis, mutta jotenkin ei talvenkalpeille sormilleni sopiva sävy. Ja ohuita kerroksia se vaati peittävään tulokseen kolme, mutta kerrokset kyllä kuivuivat tosi nopsaan. Päälle sitten Ebayn ihmemaasta hankittuja siirtokuvia. Ihan ok laatu, aivan omaa syytäni oli yhden kuvan totaalinen ruttautuminen. Vähän menivät sinne tänne, mutta kun oli aika väsy jo niitä laittaessa, niin minkäpä sille. Hiukan liian sininen taitaa taas kuvani olla.

zoya-rory

 • Base color: Zoya Rory
 • Deco: Water decals from eBay
 • Top coat: Poshe Fast drying top coat

Olis taas paremmin näköjään voinut rasvata kätöset ennen kuvaamista. Muutenkin on tällä hetkellä kädet ihan korput, joten rasvaamista pitänee tehostaa. Ja äsken viilailin geelit pois pikkurillistä, kun näytti ilmaantuneen kynnen keskeltä. Ikävä kyllä se ilmautuminen oli oman kynnen kynsilevyjen alimassa kerroksessa. Auts.

7 kommenttia artikkeliin ”Pikalakkaus reissun aattona

 1. Rory on kyllä kaunis lakka. Toivottavasti reissu on mukava, ja toivottavasti lento lähti kuitenkin sitten vasta ylösnousun jälkeen! 😉

  Tykkää

  • Kiitos, reissu oli mukava ja jo kotva sitten. Muutama lakkakin tuli ostettua. Lento lähti vasta kuuden jälkeen, mutta kotoa kyllä piti lähteä ennen mun ylösnousuaikaa :D.

   Tykkää

  • Juu No Way José on selkeesti violetimpi, mun kuva on myös hiukan liian sininen, oikeesti toi on hiukan vielä lämpimämpi ja punaisempi. Mutta tyyliltään samanlaisia shimmereitä/ glassfleckejä kyllä.

   Tykkää

  • Kiitti. Aattelin kato, että jos vaikka Berliinissä olis jo keväisempää. Ei ollut, tuli lunta ja räntää vaakaan 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s