Mustikka π sinitaivaalla

Monelta meni varmaan ohi viime viikolla semmoinenkin merkittävä päivä, kuin piin päivä (14/3). Niin vähän minultakin, mutta sen jälkimainingeissa lakkasin kynsilleni kuitenniin  lilaquerin blueberry pi:tä, josta joskus aiemmin saatoin jo mainitakin. Se näytti mustan päälle tikutettuna mahtavalta, sinistä ja iridescentiä kimmellystä vaikka muille jakaa. Tässä kuva tikulta, koittakaa olla välittämättä päällyslakan kuplista ja sameutumista (sen siitä saa, kun kaikkia jämiä käyttää tikkujen päällystämiseen).

blueberry-pi

No minä en kuitenkaan tahtonut tällä kertaa kovin tummia kynsiä ja ajattelin, että näyttäähän se varmaan vaaleammankin sinisen päällä kivalta… Ensin siis kaksi kerrosta juuri saapunutta OPIn No Room for the Blues -lakkaa, joka on kaunis kirkas taivaansininen. Kyllä lakkaus livenä oli taas huomattavasti kauniimpi kuin kuvassa, jossa kaikki kimmellys on kadonnut ja glitterit näyttää lähinnä sairaan vihreiltä. Ja jotenkin lakka sai koko No Room for the Bluesin näyttämään turkoosimmalta kuin onkaan. Mutta livenäkin sinisyys hävisi vaikka kimalsi hyvin. Glitterit ei siis oikeasti ole sinisiä, kuten pullostakin näkyy. Oli vaan päässyt jo unohtumaan. Vaatii siis parhaaseen edustavuuteen tummahkon pohjan tuo lilaquerin blueberry pi.

No-room-4-blues-et-blueberry-pi
No-room-4-blues-et-blueberry-pi-shine

Ekan No Room for the Bluesin ostin liian halvalla Ebaysta, juuri sieltä honkkaripaikasta, josta Facebookin Kynsikoristeryhmässä on pitkä ketju. Feikiksihän lakka lopulta osoittautui, ja minä en välttämäti tahdo halua käyttää feikkejä, joten tilasin uuden jenkeistä vähän kalliimmalla. Tässä on kumpaakin kaksi kerrosta tikulla ja päällyslakka päällä. Vasemmalla on aito NRftB ja oikealla feikki. Värit on aika lähellä, mutta feikki lähti liukumaan päällyslakan alla eikä muutenkaan ollut yhtä hyvin käyttäytyvä kuin aito. Ei epäilystäkään kumpaa haluan käyttää jatkossa.

NRftB-real-vs-fake

OPIn You Don’t Know Jaques!:in hankin samasta feikkipaikasta. Siinä oli jopa todella merkittävä sävyero aidon (vasemmalla) ja feikin (oikealla) välillä. Pahoittelen pölyä ja feikin haljennutta tikkua. Mulla on kaksi muutakin feikkiä (Diva of Geneva ja Berlin There Done That), mutta niille ei ole aitoja verrokkeja. Nyt sitten pohdin mitä noille feikeille tekisin, kun ei tosiaan tee mieli niitä käyttää.

YDKJ-real-vs-fake

Olen muuten karsinut kokoelmaani rajulla kädellä. Vielä kun saisin aikaiseksi kuvata lakat ja muut myyntiin tulevat romppeet, niin saisin kirpparin pystyyn. Vai pitäiskö mieluummin laittaa kaikki myyntiin kynsikoristekirpparille facebookkiin? Mitä olette mieltä?

14 kommenttia artikkeliin ”Mustikka π sinitaivaalla

  • Kiitti, itsekin tykkään kummastakin, vaikka yhdessä ne eivät tosiaan ole parhaimmillaan.

   Tykkää

  • Itsekin olen blogikirpparin suunnalle kallistumassa ja toki laitan ennakkoilmon hyvissä ajoin.

   Tykkää

 1. Kynsikoristekirpparille! 😉 Mäkin tilasin noita feikkejä, swatchattuna tuo No Room For Blues vaikutti ihan hyvältä laadultaan, mutta jos käyttäytyy kynnellä huonosti niin taidan pistää eteenpäin..

  Tykkää

  • Sorry, jotenkin mulle tuo fb-myynti tuntuu hankalammalta, joten taidan kumminkin pitää kirpparin. Ja rinnakkain verrattuna feikin laatu kyllä jää huomattavasti aidon varjoon.

   Tykkää

 2. FB:n kirppistä on helpompi kytätä jatkuvalla syötöllä, jos lakat tänne laitat, niin vaadin kyllä ennakkoilmoitusta 😀 *sormi valmiina refresh-napilla*

  Tykkää

  • Toki laitan ennakkoilmon, sillä kirppariin olen nyt päätymässä. Lupaan ennakkoilmon vähintään pari päivää ennenkuin myynti alkaa.

   Tykkää

 3. Tänne kirpparia pystyyn! Ja juurikin ennakkovaroituksella kuten yllä mainittiin^^
  On niin tympeetä kun facebookissa kaikki on kerenny mennä kun pääsee koneelle katselemaan.. kun ei koko ajan ole päivystämässä<:

  Tykkää

  • Jep ilmo tulee pari päivää ennakkoon. Josko ensi viikolla saisin juttuja kuvattua, niin sitten pääsiäisen jälkeen voisi olla hyvä ajankohta kirpparille.

   Tykkää

 4. Minä henkilökohtaisesti vähän ihmettelin sitä intoa millä niitä lakkoja ensin tilattiin ebaysta ja sitten hirveällä haloolla todettiin että feikkejä jolloin vaadittiin rahoja takaisin myyjältä. Eiköhän halpa hinta ja postitusmaa jo kertonut riittävästi?

  Tykkää

  • Itsekin hiukan epäilin lakkojen aitoutta tilatessani, mutta toivoin olevani väärässä. Niinhän se on, että jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, harvemmin se sitä on. Itse kärsin kyllä ahneuteni hinnan omissa nahoissani, mutta ilmoitin epälykseni lakkojen aitoudesta eBaylle. Yhden lakan hinta tuli takaisin sen myötä.
   Jossain vaiheessa harkitsin myös käyttäväni noita feikkejä, mutta periaate otti voiton ja siksi en niitä lakkaa kynsilleni.

   Tykkää

  • Halpa hinta ja Hong Kong olivat kyllä aika selkeä merkki siitä, että feikkiähän sieltä tulee. Otin kakskymppiä takkiini, koska itse en ainakaan alkanut vaatia rahojani takaisin – itsepä riskini otin. Nyt on vaan vähän sama dilemma kuin Murmiksellakin, että mitähän niillä lakoilla tekisi, kun ei niitä käyttääkään viitsisi – paitsi ehkä sitä ainoaa porukan topperia, jonka voi laittaa turvallisempien lakkakerrosten väliin 🙂

   Tykkää

 5. Kirpparimeininkiä vaan, ennakkovaroituksella. 🙂 Hyvällä tuurilla ehtii jopa mukaan. 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s