Bling bling Aurora

Oi miten ihana onkaan Zoyan talvikokoelman hologlitterjellyherkku Aurora. Vaati tosin kolme kerrosta peittävään ja tasaiseen tulokseen geelien päällä, mutta silti ihana. Tämä oli taas niitä lakkoja, joita ei olisi tehnyt mieli millään koristeilla peittää. Pari päivää nautiskelinkin semmoisenaan näistä kimalluksista.

Sitten sain mahtiajatuksen testailla ihan ekaa kertaa teippikoristelua edes yhteen kynteen. Niinpä sitten taiteilin koristeteippiä sinne tänne kynnelle. Ei muuten ollut ihan helpoimmasta päästä askartelua. Kaikki kunnia vaan niille, jotka saa teipit menemään hyvin ja haluttuun suuntaan helpolla. Valitsin superpeittävän a-englandin Princess Tearsin teippien päälle lakattavaksi, kun ajattelin, että sehän on samantyyppinen hologlitter kuin Aurorakin. No eipä ollut. Tässä vaiheessa alkoi ihan tosissaan harmittamaan, etten aikoinaan tilannut Stormia samalla kuin Auroran. Teipit poistettuani varmistui mitä jo epäilin teippejä laittaessani, käyttämäni teipin leveys vaihtelee. Sekin vielä.

aurora-ja-teipit

Pilasin siis kauniin lakan tuherruksillani. No, olipahan syytä taas vaihtaa lakkoja, geelien päällä kun lakat pysyy melkein tylsistyttävän pitkään kulumatta ja lohkeamatta. Aurora on muuten sellainen autoilijan kauhu -lakka. Koko ajan tahtoisi vaan ihastella säihkettä ja sillonhan jää muun liikenteen seuraaminen vähän paitsioon.

Tähän asti mun ”musta laatikko” on ollut vain lista excelissä, mutta nyt poimin laatikoistaan kaikki kokeilemattomat lakat yhteen kasaan inspiroimaan tulevia lakkauksia. Vähän tylsää kyllä, kun koko ajan on noita testaamattomia, niin ei tule lakattua niillä vanhoilla ihanuuksilla tarpeeksi usein. Kyllä minä vielä…

2 kommenttia artikkeliin ”Bling bling Aurora

  1. Toi Aurora on nätti! Taas meikäläisen kukkaro kiittää ja kumartaa, iski Zoya-himotus. Ja siitähän ei selviä kuin törsäämällä, eBay, here I come!! 😉

    Tykkää

Jätä kommentti