Glitterhyljeksijän repsahdus, osa 1

Olenkohan minä joskus sanonut, että glitterit ei ole oikein mun juttu… Aika varmasti. Aikoinaan blogimiitissä kirppariosuudella retkahdin kuitenkin taas hankkimaan yhden. Ilmeisesti siis en hyljeksi kategorisesti kaikkia glittereitä, vaan jollain kummalla algoritmillä vain osaa. Sulokynnen kauppaamassa Barry M:n Aqua glitterissä oli kumminkin sitä jotain, joka ylitti himotuskynnykseni. Onko se turkoosi? Kyllä. Voiko sitä laittaa kynsille? Kyllä. Jes, minulle!!! Need I say more?

Ensin siis alati kasvavaa turkoosihkojen lakkojen kokoelmaani jokin aika sitten entisestään kasvattanutta OPIn Can’t Find My Czechbookia pari kerrosta geelien päälle. Lakka oli varsin kiva, pari kerrosta muistaakseni peitti nätisti. Vaan onpa taas lakkaa nimellä rankaistu. Äskenkin tarkastin kirjoitusasun ainakin pari kertaa, ehkä se nyt on oikein. Sitten päälle tuota Barry M:n Aqua glitteriä. Lakkasin sitä muistaakseni kaksi ohutta kerrosta, jotta sain kimallusta tasaisesti, mutta en liian peittävästi. Päälle hiukan paksuuntunutta Poshen pikakuivattavaa ja voila, valmista tuli.

Otin kuvat auringonpaisteessa, jotta kimallus näkyisi, mutta eivät kuvat silti ihan anna oikeutta lakkaukselle. Nämä oli oikeesti mulle just sopivan säihkyvät. Ja sanoinko jo: turkoosit :).

wmcb-ja-aquaglitter3
wmcb-ja-aquaglitter2
wmcb-ja-aquaglitter1

  • OPI Can’t Find My Czechbook (2x)
  • Barry M Aqua Glitter (2x)
  • Poshe Fast drying top coat

Nämä olivat yksinkertaiset, mutta aurinkoisina kesäpäivinä (kyllä näiden kynsilläolosta on jo varsin kauan…) aivan ihanat. Mulla oli sama yhdistelmä yhtä aikaa sormien ja varpaiden kynsillä. Hirveän usein en saa kommentteja kynsistäni, mutta näitä ihaili moni naapurista kaupan kassaan. Ja itsekin tykkäsin hirmuisesti. Turkoosia, ihmekö tuo…

14 kommenttia artikkeliin ”Glitterhyljeksijän repsahdus, osa 1

    • Niinpä, mun pitää aintaa hyljeksimilleni tyyleille mahdollisuus turkoosina ja heti tuntuu kivalta nekin 😀 nimim. kukahan mahtoi juuri ostaa IsaDoran Ocean crushin…

      Tykkää

  1. Mä hillosin tuota tsekkivihkoa lakkalaatikossa pienen iäisyyden, ja lopulta myin sen käyttämättömänä pois. En tiiä mikä siinä tökki, muilla se kyllä näyttää hyvältä kuten tässäkin 🙂

    Tykkää

    • Kiitoksia, mullahan noita turkooseja riittää, myös hillottavaksi asti. Ei tämäkään mikään ihan tuore ostos ollut :D.

      Tykkää

  2. Turkoosilla glitterillä ei voi mennä pieleen =) Tosi hienot! Tein itse pari päivää sitten vähän samanlaiset ja ne on vieläkin. Ainoana poikkeuksena, että lätkäisin värilakan ja glitterin väliin yhden kerroksen Nfu Oh 39. Ja voi kuule, kun kimaltaa nätisti joka suunnalta =)

    Tykkää

    • Oi, kuulostaa mahtavalta. Aurinkoisina päivinä glitterit pääsevät kyllä oikeuksiinsa.

      Tykkää

  3. Ihanat näin turkoosin ystävälle 🙂 Hei muistelen teidän blogissa lukeneeni tuosta facen kynsitarvike kirppiksestä. Se on näemmä suljettu ryhmä,pääseekö siihen miten mukaan, osaatko sanoa?
    Minsku

    Tykkää

Jätä kommentti