Murmiksen joulunajan kynnet

Huh, mihin tää aika menee. Pian on tammikuun puoliväli ja ihan justhan oli joulu. Mun piti blogata nää mun joulunajan kynnet jo ennen joulua, mutta en sitten silloin ehtinyt ja sitten ollaankin oltu kuumeflunssassa koko perhe. Nyt taas riittää virtaa muuhunkin kuin potemiseen, joten uusi yritys ahkerampaan blogaustahtiin alkaa nyt.

Viime postauksessani lupailin tuoreempia geelikynsikuvia, joten tässäpä niitä muutama. Tämän tuoreemmat on vain nyt kynsillä olevat yksinkertaiset NfuOh:lla tehdyt camokynnet, jotka on koristelemattomat, jotta viitsisin taas lakkaillakin välillä :D.

Noniin, reilu viikko ennen joulua tein NfuOh Cover Pink Builder Gelillä (tästä käytän usein nimitystä NfuOh camo) pohjat tarkoituksenani koristella kynnet seuraavana iltana. Vaan niin oli kiirettä, että koristelutouhuihin pääsin vasta aatonaattoiltana. Samalla korjasin muutaman lohkeamankin, sillä joulunalustouhuilut olivat vähän napsineet kulmia kynsistä- Tässä siis mun kynnet rakennegeelin levityksen jälkeen ilman suurempia viilailuja, vähän olen tasoittanut kärkiä ja sivuja muutamasta kynnestä. Helposti pystyin viipottamaan näissä siis vajaan viikon verran.

joulunude-nufu

Vihdoin kun pääsin koristeluun asti, oli idea muhinut jo aikalailla valmiiksi. Idean koristeluihin sain Facebookin Rakennekynsi-ryhmästä. Sinne oli joku (olisikohan ollut Chic Nailsin Jonna ellen ihan väärin muista) postannut kuva aika samanlaisista kynsistä ja niistä sitten apinoin oman versioni. Tippirajat on tehty tarroja käyttämällä, väreinä Mosaicin gel paintit Purple (M3) ja Pink metal (M8), kiekurat ja täpät vapaalla kädellä Violet fusionilla (5) ja sitten kiekuran tahmaan hopeaholofoliota. Muoto vähän kärsi, kun hölväsin reilulla kädellä Cesarsin sealer päällysgeeliä saadakseni tasaisen pinnan. Olin nimittäin jättänyt geelimaalia paikoin vähän liian paksusti ja sitten kun siihen vielä lisäsi folion, oli mökkyrä valmis. Mutta hyvin tuli joulua juhlittua näillä.

joulu13-Nfu-camo-m3m8ja5-foliotake2

joulu13-Nfu-camo-m3m8ja5-folio

Mun Tallinnanreissupostaus on myös (yhä ja aina vaan) tekeillä, mutta näillä näkymin siitä on tulossa pidempi kuin nälkävuosi. Tosin mitä pidempään se on tekeillä, sitä vähemmän muistan enää yksityiskohtia :D. Mutta on se siis tulossa. Kynsien lisäksi olen vähän innostunut muustakin kauneudenhoidosta nyt kun osittainen töihinpaluu häämöttää ja olen hankkinut uusia meikkejä. Kiinnostaako meikkijutut ketään tämän blogin lukijaa, jos semmoisia kirjoittelisin myös?

8 kommenttia artikkeliin ”Murmiksen joulunajan kynnet

    • Kiva, eka idea meikkijutuista onkin jo hautumassa. Yritän juu aktivoitua, mutta katsotaan, miten onnistuu.

      Tykkää

  1. Sievia koukeroita oot tehnyt! 🙂 Ja mä luen kans mielellään meikkijuttuja, kun en varsinaisesti meikkiblogeja seuraa, niin saa niitä muissa sitten vilahdella 🙂

    Tykkää

    • Kiitos, koukerot sujui yllättävän hyvin, vissiin hyvästä siveltimestä on apua (Mosaicin koristelusivellin M). Katsotaan opinko ottamaan meikkikuvia, muuten tulee sitten vaan tuoteanalyyseja :D.

      Tykkää

  2. Joo meikkijuttuja joo! Yllättävän kivan näköiset muuten noi ihan nudetkin kynnet, kynsien nätti muoto tulee kivasti esiin 🙂 Tosi kiva kun postasit!

    Tykkää

    • Selevä. Minäkin tykkään näistä ihan nudeina, on huolitellut ja tosiaan, muoto näkyy näissä paremmin kuin koristelluissa tai lakatuissa. Koitan jatkossa postailla vähän tiheemminkin.

      Tykkää

Jätä kommentti