Reissukynnet

Olin pari viikkoa sitten kauneusmessukeikalla Tallinnassa parhausseurassa (you know who you are 😉 ). Ja sinnehän piti tehdä ilman muuta hienot reissukynnet. Tiedättekö, kun joskus on selkeä visio, miltä haluaa kynsien näyttävän valmiina. Ja usein ne näyttää sitten joltain aikalailla muulta. Ei tällä kertaa, nämä onnistui ihan vision mukaan (vaikka leima muuttuikin toiseksi homman tiimellyksessä).

Idea kynsiin ei tietenkään ole oma, tämmöisiä liukuväri-leimayhdistelmiä on kyllä näkynyt monessakin paikassa tätä ennen. Idea lähti taas kokeilemattomien lakkojen kasasta. Siellä odotteli upea I ❤ Nail Polishin Contraband vuoroaan. Violetti pohja, jossa kimaltelee sinistä ja punaista ja vaikka mitä shimmeriä/ mikroglitteriä. Nam vau. Kaveriksi sille pääsi Cadillacquerin Yeah Science!, jolla on kyllä kokoelmassani erityinen sija, ihan melkein vaan nimen takia. Sain muuten Papulta varapullon tätä, joten kyllä kelpaa lakkailla :D. Liuku on siis tehty Contrabandilla Yeah Sciencen päälle. Kerrankin liukukin onnistui aika hyvin. Ehkä mä alan hiljalleen oppia jotakin… (märkä meikkisieni oli ekaa kertaa kokeilussa ja se tosiaan toimii).

Aioin ensin leimata LilyAnnan laatalta uudella Messy Mansionista tilatulla löllöstamperillani (mulla on muuten kertynyt aika kasa semmoisia kovempia, kun olen metsästänyt uutta löllöä yrityksen ja erehdyksen metodilla), mutta kuva ei noussut lainkaan leimasimelle. Epäilin jo leimasinta, mutta ei noussut kyllä vanhallekaan leimasimelle. Siinä vaiheessa oli jo aika toivoton olo. Mutta onneksi kokeilin vielä toista laattaa. MoYou Londonin Explorer 22 laatalta kuvio nousi lähes täydellisesti. Win.

contraband-yeah-science-gradientstamp

Huomaatteko, että olen ihan tsempannut kuviin. Mulla on viimein pystyssä kuvauksia varten teltta ja hankin lisää valoja sinne myös. Nyt kuvauksia tehdään kolmen lampun avulla entisen yhden sijaan. Nyt kun vielä saisin pikkusormen poseeraamaan nätisti rivissä muiden kanssa. Huoh.

contraband-yeah-science-gradientstamp2

  • Värilakka: I ❤ NP Contraband ja Cadillacquer Yeah Science!
  • Leimauslakka: I ❤ NP Contraband
  • Leimauslaatta: MoYou London Explorer 22
  • Päällyslakka: Poshe

11 kommenttia artikkeliin ”Reissukynnet

  1. Uh ❤

    Liukuvärjäys vaan toimii aina! Tykkään!

    Näin Instagramissa liukuvärjätyt kynnet, joita on pakko kokeilla. Siinä oli tehty liukuvärjäys, sitten teipattu ja tehty toiseen suuntaan liuku uudelleen päälle, teipit pois ja hienot oli! Ensin liuku pystysuunnassa ja sitten vaakasuunnassa. Oon tehny käänteisen liukuvärjäyksen pariinkin kertaan, mutta tätä uutta (mulle uutta) juttua pitää kyllä ehdottomasti kokeilla. En tietenkään kuollaksenikaan muista nimimerkkiä, jolla sen kuvan siellä näin enkä etsinnöistä hulimatta löytänyt, mutta kunnia sille jolle kunnia kuuluu 😀

    Tykkää

    • Kiitos kaikki ihanat kommenteista; Katarooma, Malle, Hemi, -J-, Johanna, Tinkerbell, Emilia, Emma, Kaisa ja Sissi. Ihana oli palata lomalta ja nähdä näin paljon kivoja kommentteja odottamassa. Ehkä mä näistä saan intoa postata vähän säännöllisemmin. Oma tavoitteni voisi olla vaatimaton kerran viikossa edes..
      Kaisa: Papu on muistaakseni myös tehnyt vastaavat kynnet melko äskettäin.

      Tykkää

Jätä kommentti