Mustaa Pitsiä

Nyt kun Papu on ottanut käyttöön tuon suosikkisunnuntai-postausidean, niin minäkin loin itselleni vähän vastaavan. Itse itselleni ehdottamani ”pakko postata perjantai” saa alkunsa nyt. Yritän siis jatkossa postata edes perjantaisin. Saapa nähdä kuinka käy, menneet yritykset ei kyllä oikein lupaa hyvää.

Olen nyt viuhtonut menemään jo reilun kuukauden koristelluilla geelikynsillä, nykyiset on ihan käyty salongissa laitattamassa, kun en itse vaan jaksanut alkaa huoltohommiin. Kynsikuvia kertyy siis varsin hitaasti tällä hetkellä. Mutta varastoista löytyi valmiiksi käsiteltyinä ainakin nämä kynnet, jotka ovat olleet ajankohtaiset elo-syyskuun vaihteessa. Olin menossa kekkereihin Rauman suunnalle ja siitä se ajatus lähti. Mustaa pitsiä kynsille! Ihan oikeata pitsiä en viritellyt, vaan leimasin MoYou Londonin laatalta Bridal 07 mustat pitsireunukset kärkiin. Alla on iiihana I love nail polishin Molly; magentansävyinen scattered holo. Molly on ihan silkkaa rakkautta. Peittää kahdella helpolla kerroksella ja on ihan uskomattoman nätti. Leimat tein muistaakseni Essien Licoricella. Näistä lakkauksista tykkäsin ihan hirmuisesti.

blacklace-molly-1

blacklace-molly-2

blacklace-molly-3

Kunnon kuvakavalkadi tällä kertaa, eikä silti lakan kauneus pääse täysin esille. Jos jossain Mollyyn törmäätte, niin kotiuttakaa ihmeessä, se on herkku.

6 kommenttia artikkeliin ”Mustaa Pitsiä

  1. Oi miten ihanat pinkki-musta kynnet! Mulla on tullut joku himo saada pitsiä kynnelle, pitääpäs tutkia nuo laatat missä olisi pitsiä…sitä varmasti jossain on! ”Pakko postata perjantai” kuulostaa hauskalta 😀

    Tykkää

    • Jepu, noissa MoYou Londonin Bridal -laatoissa ainakin on pitsiä. Mun hermo ei kestäis oikeen pitsin virittelyä, mutta onnistuu onneksi näinkin.

      Tykkää

    • Kiitti. Tykkäsin itekin näistä tosi paljon. Molly pääsee kyllä kynsille toistekin, ehkä jo tänä jouluna.

      Tykkää

Jätä kommentti