Näytä fantsulta

Rakennusproggiksen loppumetrit ja sairastelevat lapset, niistä on tehty ehtimättömän bloggaajan arki. Tänäänkin ollaan kotona potemassa, joten huono äiti nappaa pienen siivun aikaa itselleen blogin äärellä. Lohdutukseksi, koska minun piti olla I love me -messuilla tänään. Sen sijaan pesen yöllisen pahoinvoinnin jälkiä täällä kotona. ”Jee”

Lapseni jo kovasti suunnittelevat, millaiset joulukalenterit he tänä vuonna haluavat. Lego- ja suklaakalenteri ovat aika vahvoilla tällä hetkellä. Mutta eivät joulukalenterit ole vain lapsille. Eiväthän? No sitähän minäkin ajattelin ja ennakkotilasin ihan itse ihan itselleni joululahjaksi Look Fantasticin Joulukalenterin. Olihan sillä hintaa, mutta perustelin asian itselleni mm. niin, että mieheni on vähän huono ostamaan lahjoja, etenkin yllätyslahjoja, joten en juurikaan saa ihania yllätyksiä jouluna. Mutta nyt saan, joka päivä koko joulukuun jouluun asti jonkun yllätyksen. Voiko olla ihanampaa. Paketti nettikaupan sivuilla näyttää jo niin houkuttelevalta, että en meinaa malttaa odottaa.
lookfantastic advent

Ennakkotilasin kalenterin jo syyskuun puolella ja silloin sai kaupan päälle Look Fanstasticin syyskuun Beauty Boxin, joka on samalla heidän boksiensa 1v synttäriversio. Siis ihan ilman lisämaksua, edes posteja ei tarvinut maksaa. ”Ilmaista” kosmetiikkaa? Yes please. Tässä koko boksi juuri avattuna, kansi on siis nojallaan tuossa takana. Näissä bokseissa nautin paitsi sisällöstä, tuosta kauniista laatikosta ja sievästi toteutetusta pakkauksesta. Laatikko jääkin aina talteen pikkutavaroiden säilytystä varten. Yhdessä aiemmin tilaamssani boksissa asustaa tyttäreni leluja tällä hetkellä. Pikku poneja ja niiden tavaroita muistaakseni. Ripaus luksusta kelpaa aina. Samalla tulee tutustuttua tuotteisiin ja merkkeihin, jotka ovat ainakin itselleni ihan uusia tuttavuuksia.

 

lookf-sept-inside1

Kuinka jännittävää onkaan alkaa purkaa silkkipaperia nähdäkseen, mitä yllätyksiä paketti sisältääkään. Päällä oli esite pakkauksen sisältämistä tuotteista ja ale- sekä mainoskuponkeja Look Fantasticille ja sen sisarliikkeisiin. Tällä kertaa alennukset eivät houkuttaneet, vaan päätyivät suoraan paperikierrätykseen. Eikä minua haittaa ollenkaan, että silkkipaperikin tässä laatikossa oli lempiväriäni turkoosia :D.

lookf-sept-inside2

Ja mitä siellä laatikossa olikaan. Kahdeksan näytekokoista tuotetta, joista suurin osa pääsee taatusti käyttöön.

lookf-sept-products

Codage Paris on minulle entuudestaan ihan tuntematon merkki, heiltä paketissa oli mukana 25 ml:n näytekoko hellävaraisesta riisiä sisältävästä kuorintavoiteesta kasvoille. Hienoa, olenkin kiinnostunut kuorinta-aineista, joissa kuorivat partikkelit ovat biohajovia. En enää tahdo muovirakeita.

Sebastianin matkakokoiset Penetraitt shampoo ja hoitsikka. Näitä kuluu aina, kun en jaksa roudata treenikassissa isoja versioita. Lupaa vähentää hiusten stressiä (:D) ja vahvistaa niitä. Ja tokihan Sebastian on tuttu merkki entuudestaan. Käyttöön nämäkin.

Blissistä olen sentään kuullut aiemmin, mutta en ole tainut vielä kokeilla mitään heidän tuotteitaan. Mukaan synttäriboksiin oli päässyt mainoksen mukaan heidän suosituin tuotteensa matkakokoisena. 30ml vaahtoavaa ja kevyesti kuorivaa kasvojenpuhdistusainetta. Tässä taitaa kyllä olla niitä muovirakeita, mutta ei tämä silti varmaan käyttämättä jää.

Caudalien tuotteista minikokoisia näytteitä on jostain pr-kasseista tainnut käyttööni eksyä aiemminkin ja ilolla vastaanotan nämäkin kaksi tuotetta testiin. Vinosouce linjasta minikokoiset S.O.S. Thirst Quenching Serum ja Moisturising sorbet. Nimen ja pakkausten designin perusteella vedän johtopäätöksen, että tehot perustuvat viinirypäleisiin tai ehkä jopa niiden siemenöljyyn. Näissä ei pitäisi olla yhtään parabeenejä, phtalaatteja, mineraaliöljyjä, sulfaatteja eikä eläinperäisiä osia. Testiin ilman muuta nämäkin.

Phyto Parisilta (ihan uusi merkki tämäkin) tuli 30 ml:n lasipullo Phytokératine Extrêmeä. Tarkempi tarkastelu osoitti sen olevan hoitovoide ultra vahingoittuneille hauraille ja kuiville hiuksille. Ei varmastikaan huono juttu ollenkaan tulevaa talvea ajatellen. Vielä on kyllä hieman auki, miten tuotetta tulisi käyttää. Hoitoaineen tapaan ehkä, mutta pitääkö se huuhdella vai jättää hiuksiin?

Sitten mukana oli vielä testikoko 60 ml Tanworx Tan Maintaineria. No tämä on minulle aivan turhake, sillä vitiligoisena minulla ei enää nykyään ole rusketusta ollenkaan ja jos joku kulma sattuu päivettymään, niin pian koitan saada sen vaalenemaan, jottei se erotu muuten kalmankalpeasta ihostani. Tämä siis lähtee kiertoon jollekin ruskettuvalle ja sen keston kasvattamisesta haaveilevalle.

Ei huono paketti, vain yksi kahdeksasta tuotteesta on näin ensivilkaisulla epäsopiva minulle. Kuinka moni tesitä tykkää tämmöisistä yllätyspaketeista? Entä joulukalenterit, hankitteko itsellenne sellaisia?

6 kommenttia artikkeliin ”Näytä fantsulta

  1. OOh… siis toi boksi on jo niin ihqun näköinen, että mäkin tahdon! Ja noi turkoosit paperit; iiikh…! Tosin olen p.a., niin ei oo rahaa. ”murjottava naama tähän” Ja joulukalenterit on ihan parasta, kattelin just glitterin joulukalenteria, että pitäisköhän ostaa…

    Tykkää

    • Se mun aiemmin hankkima on ihan erilainen, musta, missä on hologrammikirjaimet. Minusta on hauska, että myös boksi muuttuu joka kuukausi.
      Tää oli siis syyskuun boksi, joten sitä ei varmaan enää saisikaan, rahasi ovat siis turvassa 😉

      Tykkää

  2. Onpas kiva tuo boksi! Ja joulukalenterista olen pikkuisen pode, toivottavasti jaat meidän kanssamme sisällön:) Tsemppiä sinne sairastuvalle.

    Tykkää

    • Kiitos. Kovasti koitan tsempata esitelläkseni blogissa, mitä kalenterista tulee. Vaikka joitakin päiviä yhdessä aina, sillä jokapäiväiseen postaukseen juuri muutettuamme tai muuton keskellä en uskalla lupautua 😀

      Tykkää

Jätä kommentti