It’s alive!

Tai She’s alive. No kumpikin sopii, eli elossa ollaan, vaikka blogi ei ole päivittynyt ja nyt koitan elvyttää senkin taas henkiin itseni lisäksi. Oli ihan hirmuisen kiireistä koko joulunaika ja sama meno on jatkunut uuden vuoden puolelle. Kaksi sanaa: sisustus ja siivoaminen. Niitä olen puuhannut vapaa-aikanani. Olen kyllä vähän ehtinyt istuskella takkatulen ääressä ja kutoa hädissäni lapsille sukkia pakkaspäiviä varten myös.

Niin pakkasta on riittänyt täällä eteläisessä Suomessakin ja jopa kaltaiseni rasvanaaman on pitänyt tarttua tukevampiin kasvovoiteisiin. Niistä lisää toiste, mutta nyt oli ihan pakko tulla kertomaan vartalovoiteesta, jonka sain blogini kautta hyppysiini. Sitruunaisten tuoksujen ystävien ehdoton hankinta talvi-ihon kosteutukseen. L’Occitanen Zesty Lime Ultra Soft Cream. Tämä 10 prossaa sheavoita sisältävä voide tuoksuu niin ihanan raikkaalle ja sitruunaiselle, ettei mitään rajaa. Tulee mieleen sitruunankuoriraaste aivan välittömästi. Ah!

loccitane-zesty-lime

Voide on mukavan täyteläistä, mutta sulaa kevyelläkin sivelyllä ihoon jättäen sitruunaisen tuoksun leijumaan. Tuoksu säilyy jonkin aikaa, mutta esim. illalla tätä käytettyäni en enää aamulla tarkallakaan nuuskimisella iholtani sitruunaista tuoksua juuri erottanut.

loccitane-zesty-lime-med-hand

Purkki henkii mennyttä aikaa hauskalla metallisella olomuodollaan. Kiertämällä avattavassa purkissa on voidetta 100 millilitraa, joten hirmuisen isosta pakkauksesta ei ole kyse. Siksipä ihan ensimmäinen ajaukseni tätä kokeillessani olikin, että pahus kun olen näin iso, tätä kuluu kerralla ihan liikaa :D.

loccitane-zesty-lime-2

23 euron hintainen Zesty Lime ei ole ihan edullisimmasta päästä kosteusvoiteita, mutta jos kaipaat ylellistä hetkeä ja erinomaista kosteutustehoa, on tämä hyvä valinta. Itsekin harkitsen vakavasti uuden purkin hankkimista. Samaa voidetta on saatavana myös ruusun ja vaniljan tuoksuisena, mutta kyllä minä tähän sitruunaiseen uudenkin purkin kohdalla päätyisin.

7 kommenttia artikkeliin ”It’s alive!

    • Todellakin. Nyt kun mulla on nuha, en raaski käyttää tätä, vaikka ihanalta tuntuu myös. Tuoksu on vaan niin iso osa tällaista tuotetta. 😀

      Tykkää

  1. Hei arvostan todellakin sitruunankuorisuikeroita kuvissa!! 😀 mä en ole raaskinut ottaa tätä vielä käyttöön, yritän käyttää tylsempiä tuoksuja ensin pois alta…tuoksu on kyllä niin huumaava että vie jalat alta. Tuskin jää käyttö mullakaan siihen yhteen purkkiin…

    Tykkää

    • Kiitti Emma 😀 mä oikeen yritin panostaa, vaikka kyllä on vielä varaa kovasti kehittyä kuvaajana. Mä säännöstelen tän käyttöä, melkein liian ihana tuote siis.

      Tykkää

    • Sekin on mun himiöintilistalla, pitää varmaan ostaa sekin. Ainakin voin kuvitella, miten ihana tätä olisi sipaista käsiin vaikka töissä, kun on ottanut nitriilikäsineet pois.

      Tykkää

Jätä kommentti