Mopoilua Tukholmassa

Käväisin viime viikonloppuna Tukholmassa seminaarireissulla ja sehän tietää sitä, että pyhäinvaellus Sephoraan oli ohjelmassa. Siinä sitten kävi niin, että mopo taisi karata matkalla Sephoraan poliisin mellakka-aitoja väistellessämme tai niin ainakin luulen käyneen näin jälkeenpäin ostoksia tutkaillessani.

Mulla on ennestään Too Facedin Chocolate bar luomiväripaletti ja se on valehtelematta eniten käyttämäni paletti. Siinä on mulle just passelit sävyt päivämeikin tekoon ja toisaalta sillä saa iltameikinkin hyvin aikaan, jos ei hirmun kirkkaita värejä kaipaa. Siksipä olin antanut itselleni jo etukäteen luvan sortua Too Facedin Chocolate Bon bons -palettiin, mikäli sitä sattuisi jo Tukholman Sephorassa olemaan. Ja olihan sitä.

sephorasetti

Etukäteen suunnitellulle ostoslistalle oli päässyt myös Benefitin Hoola Bronzer ja Erase paste alati tummenevien silmänalusteni peittoamiseen. Sekä lisäksi tietysti vakio-ostokseni, Sephoran omaa silmämeikinpoistoainetta, misellivettä ja meikinpostoliinoja. Erase Paste vaihtui lennosta kuitenkin Fake up -peiteaineeseen, joista toinen on menossa Emmalle. On kuulemma tosi kosteuttava peiteaine ja sehän ei kai voi olla huono juttu. Testataan siis sitä. Naamiot, suihkusaippuamini, yövoidenaamio, Benefitin They’re real -mascara ja Primping with the stars pohjustussetti olivat sitten niitä heräteostoksia. Koska olin niin hyvä asiakas, sain kaupan päälle kolme tuollaista sävytettyä huulirasvaa. Kaksi oli jo jossain laukun pohjalla kuvia ottaessa. Olisko tää nyt sitten sellainen Haul? Siitä olen kuitenkin ylpeä, että pienestä houkutuksesta huolimatta maltoin olla sortumatta Kat Von D:n Shade Light -korostuspalettiin, jota siellä myös oli tarjolla.

Koska mulla on se meikkauspisteen luominen kesken, päädyin seuraavaksi Åhlensille ostamaan Mujin lokerikkoja.
mujilaatikot

Mukaan lähti kolme erilaista lokerikkoa, jotka olen jo pinonnut meikkauspöytäni kulmaan. Hirmu hienoahan tietty olisi, jos noi olisi oikeasti pinottavia. Ovat nimittäin kaikki hitusen erikokoisia ja reunasta ei jää tasainen. Onneksi mulla ei ole perfektionismin oireita, joten pystyn elämään tämän asian kanssa. Etenkin kun tuohon viereen on tulossa vielä yksi Palaset-lokerikko.

Kun näitä aarteita pitkin Tukholman katuja ja metroa olin raahannut ja pankkikortti huusi jo lompakossani armoa, jäivät ostokset laivalta aika pieniksi. Olimme reissussa Silja Symphonylla ja siellä oli kyllä ihanan iso tax free kosmetiikan suhteenkin. Siitä huolimatta mukaan tarttui vain lapsille nallekarkkeja, miehelle ja minulle suklaata ja sitten tarjouksista vähän jotain.

laivaostokset

Cliniquen meikit olivat -20% alessa, joten kotiutin testiin high impact curling mascaran. Tämä on sellainen lämpimällä vedellä poistettava yksilö. Elizabeth Ardenilta oli tarjouksessa mm. Green Tea Honey drops vartalovoiteet. Mulla on aiemmin ollut sitä tavisversiota, mutta nyt hankin testiin Bambulla pimpattua voidetta. Tämä maksoi vain muistaakseni jotain alle 15 euroa ja on kuitenkin aika hervottoman iso purkki.

Näin hienosti sain Sephoran ostokseni muuten pakattua. Se sujahtelivat Mujin laatikoihin oikein nätisti :D. Yksi laatikosto vain kulki erillisessä kassissa, nämä mahtuivat hyvin pieneen trolley matkalaukkuuni.

packing-the-treasures

Sen verran reippailta nämä tammikuun viimeisen viikonlopun ostokset kuitenkin tuntuivat (ja tammikuun shoppailut muutenkin), että olen päättänyt pitää shoppailutaukoa helmikuun ajan ainakin kosmetiikan suhteen. Muutenkin koitan opetella itsehillintää hankinnoissani, siihen auttavat myös pari isoa laskua, jotka kolahtivat postilaatikkooni tällä viikolla. Katsotaan kuinka käy, pitääkö ostoslakko.

4 kommenttia artikkeliin ”Mopoilua Tukholmassa

    • Se kynäkotelo taidetiin myydä silmälasikotelon nimellä. Eli tonne vois säilöä myös aurinkolasit ja muut okulaarit.

      Tykkää

Jätä kommentti