Viikko jouluun :o

Miten on mahdollista, että ihan kohta on joulu? Mihin koko syksy on kadonnut? Arjen pyörittäminen, kovasti töitä, vähän opintoja ja liikaa sairastelua, ne on olleet tämän mukabloggaajan aikasyöpöt. Se on kyllä jännä, miten paljon bloggausideoita mulla risteilee päässä jatkuvasti, mutta toteutuksen asteelle en vaan tunnu niitä saavan.

Mutta koska viikon päästä on jo joulu, niin puhutaanpa joulukalentereista. Onkos teillä semmoisia? Minä en raaskinut tänä vuonna tilata Look Fantasticin kalenteria ja se kyllä vähän harmittaa. Ostin kauneusmessuilta Rosa Graf -kosmekalenterin ja ajattelin, että se riittää. Marraskuussa kuitenkin intouduin tilaamaan lisäksi Feeluniquen kaksitoistaluukkuisen kalenterin, mutta sille kävi huonosti. Se ei koskaan saapunut luokseni, posti kadotti sen. Harmitti kovasti.

Mutta niin tuo Rosa Graf -kalenteri. Merkki ei ollut mulle entuudestaan ollenkaan tuttu, hoitolatuotteita kun ovat. En ole myöskään vielä kokeillut niistä ainuttakaan, joten niiden hyvyydestä en vielä osaa antaa arviota. Mietitään nyt siis vaan joulukalenterin ominaisuuksia. Kalenteri on muodoltaan ihan perus. Ei mitään kikkoja, tämännäköisen suklaakalenterin voisi ostaa ihan mistä vaan. Pahvikaan ei ole erityisen laadukasta, kymmenennen luukun kohdalla jo sain kalenterin repeämään. Mutta eipä tämä nyt susirumakaan ole, onhan se sentään violetti ;).


Mutta ehkä viime vuotisen Look Fantastic -iloittelun jäljiltä olen liian vaativainen. Silloin ei mitenkään osannut arvata päällepäin luukusta, että mitä sieltä tulee. Tässä Rosa Grafin kalenterissa luukun muoto ja koko jo kertoo, onko sieltä tulossa tuubi vai ampulli. Ja kaikki ovat niin samannäköisiä. Se on jotenkin, no tylsää. Lasteni sanoin: ”Ai taas tommoinen tuubi.”


Mutta itse tuotteiden pakkaukset vaikuttavat kyllä laadukkailta. Esimerkiksi nämä seerumiampullit ovat lasia. Vähän jännittää, kuinka osaan avata nämä läikyttämättä. Collastin lie jotakin kollageenia, pari hylauronia ja Q10:ä ja ja yksi Caviar, jonka sisältöä en uskalla edes arvailla. Sain kyllä kalenteria ostaessani semmoisen vihkosen, jossa tuotteet esitellään, mutta juuri nyt en osaa sanoa, mihin olen sen tunkenut. Koitan löytää sen ennen testailuja. Tosin seerumeiden tehoa ei näillä näytteillä varmaan vielä saa kunnolla todettua, vaatisi vähän pidempää käyttöä kyllä.

Tuubeja on siis kalenterista putkahdellut jos jonkinmoisia. Tuubeja on tähän mennessä tullut kolmea kokoa. Thalasso Body lotion (15m) on isoin, keskikokoisia (7ml) putkiloita on eniten ja niissä on kaikkea; maskeja, silmänympärysvoidetta, suihkugeeliä ja erilaisia kasvovoiteita. Seerumit ovat pienimmissä (5ml) puteleissa ja niitä on tullut tähän mennessä kaksi. Melkein tuntuu, että kalenterissa on enemmän purkkia kuin itse sisältöä.

En siis ole ihan hirmuisen intona tästä kalenterista, enkä tosiaankaan aamuisin ryntää riemusta kiljuen kalenterin kimppuun (kuten eräät meidän perheessä legokalentereidensa kimppuun). Mutta olen miettinyt että onhan se vähän epäreilua, minulla on jo valmiiksi vähän pettynyt olo, ennenkuin olen edes kokeillut tuotteita. Kiinnostaako teitä kuulla millaisia ne tuotteet sitten ovat?

2 kommenttia artikkeliin ”Viikko jouluun :o

  1. Mua kiinnostaa, koska kerrankin jollain on erilainen kalenteri:D Tuolla somessa pyörii ne samat kaikilla, mullakin. Harmittaa myös, etten tilannut sitä LF:ia, mutta ens jouluksi sitten vaikka kimpassa.

    Tykkää

  2. Sama juttu kuin Sissillä, tuotteet kyllä kiinnostaa juuri sen takia etten ole niistä koskaan aiemmin kuullut ja somessa tosiaan näkyy kaikilla samat kalenterit. Look Fantastic on kyllä PAKKO hommata ensi vuodeksi, se on vaikuttanut tänäkin vuonna ihan huikealta!

    Tykkää

Jätä kommentti