”Order dispatched” #LFbeautybox

Taas tipahti sähköpostilaatikkoon viesti, että tilaus on lähtenyt matkaan, vaikka mitään en ole äskettäin tilaillut. Kyse onkin helmikuun Look Fantastic Beauty boxista, joka lähti matkaan. Valitsin joulukuussa tilausta tehdessäni 12 kuukauden tilauksen, joka uusiutuu automaattisesti tilausjakson lopussa (ellen sitten päätä sitä ennen perua sitä). Tällöin yhdelle yllätyslaatikolle tulee hinnaksi 13 puntaa ja juuri kun tarkistin laskultani, se tällä hetkellä tarkoittaa 15,50 euroa. Siis ei sen enempää, sillä postikuluja ei laatikolle tule. Se ei minusta ainakaan ole kovin paljoa.

Kaksi ekaa beautyboxia on siis jo tullut ja helmikuun pakettia odottelen. Kurkataana ensiksi joulukuun pakettia tarkemmin. Tammikuun paketin sisältö tarkastetaan sitten huomenna, jotta postaukset pysyvät edes jossain kohtuuden rajoissa mittansa suhteen.

LFbeautybox-dec2016

Katsokaa miten ihana on joulukuun laatikko. Look fantasticin vuoden 2016 joulukalenterin omistaneille tai sen availuja seuranneille ulkoasu näyttänee hyvinkin tutulta. Samaa ruusukullan sävyä ja vinkeitä lumihiutaleita, jotka lähemmin tarkasteltuna paljastuvatkin kauneustarvikkeiden profiileiksi. Tämä on niin kaunis, että pääsee varmasti jatkokäyttöön, kunhan vain keksin minne. Ehkä siihen voisi säilöä kaikkein kauneimmat joulukoristeet?

LFbeautybox-dec2016-con-elle

Mukana postituslaatikossa varsinaisen Beautyboxin seurana oli complimentary issue Elleä. Minusta ainakin oli kiva päästä hiukan selailemaan, mitkä on trendejä Briteissä nyt ja meillä varmaan vähän myöhemmin. Lehti on melkein 300 sivua paksu, en kyllä laskenut kuinka iso osa on mainoksia ja mikä toimituksellista sisältöä. Kyllä sitä muutaman päivän bussissa työmatkoilla jaksoi selailla.

LFbeautybox-dec2016-inside

Kannen alta paljastui huumaavan tuoksun saattelemana tuotteiden esittelylehtinen ja kannen sisäpuolella kuun mainoslause. Jotenkin tästä tuli sellainen fiilis, että tämä on loppuun saakka suunniteltu paketti ja toteutus erittäin viimeisteltyä.

LFbeautybox-dec2016-caviar

Ja ne tuotteet sitten. Ensimmäisenä käteeni tarttui Skin Republicin Caviar and CoQ10 sheet maski. Tämän pitäisi kosteuttaa, lisätä ihon elastisuutta ja taistella ikääntymisen merkkejä vastaan. Ei kuulosta ollenkaan huonolta, varaan tämän hemmoteluhetkeä varten. Jospa vaikka jonakin viikonloppuna ehtisin testaamaan.

LFbeautybox-dec2016-bubble

Tämä pallero paljastui koko lähetyksen tuoksuttajaksi. Bubbletin kylpypommi vei tilaa laatikosta melkein puolet. Tuoksuu ihanan herkulliselta, harmi vaan meillä ei ole kylpyammetta, joten tätä en pääse testaamaan.

LFbeautybox-dec2016-elasticizer

Philip Kingsleyn Elasticizer on ennen shampoopesua hiuksiin laitettava naamio, joka lupaa tehdä hiuksista joustavat ja runsaat sekä helposti käsiteltävät. Kuulostaa kovin jännittävältä, kyllähän tätä pitää päästä kokeilemaan. Tuo kuvissa näkyvä musta töhnä on muuten paketin pehmusteena toimivasta mustasta paperisuikaleesta irtoavaa pölyä. Se oli suunnattoman sähköistä ja vaikka kuinka pyyhin puteleita, aina sitä tuntui ilmestyvän jostain lisää.

LFbeautybox-dec2016-balance-me

Tukkoiselle, samealle ja näpyistä kärsivälle iholle sopivan Balance me Pure Skin Face Wash kasvojenpesuaineen kerrottiin lehdykässä sopivan erityisen hyvin juuri joulunaikaan. No totta taatusti, itse ainakin ahmin suklaata siinä määrin, että naama kukkii vielä näin helmikuussakin. Parasta siis korkata tämä puteli hetimiten.

LFbeautybox-dec2016-mellow-matte

Punaa punaa, huulipunaa. Aivan uusi tuttavuus on Mellow Cosmetics minulle, olettekos te kuulleet tästä? Sävy Madness on upea punainen mattasävy. Mattaisuudesta huolimatta se lupaa olla kosteuttava ja liukua kauniisti paikoilleen. Voi olla, että en ainakaan arkena ole ihan näin punaisten huulien nainen, mutta kukapa tietää, ehkä mä vielä rohkenen johonkin tilaisuuteen lähteä näinkin punattuna.

LFbeautybox-dec2016-illamasqua

Sokerina pohjalla ainakin minua itseäni tästä paketista eniten kiinnostava tuote; Illamasquan Hydra Veil Primer. Eli kosteuttava primeri kasvoille. Tuotetta neuvotaan käyttämään pieni määrä ja buffaamaan se kasvoille skunkkisiveltimellä. Tuotteen kerrotaan kosteuttavan ja tuovan virheettömän ja kestävän pohjan meikille. Testipurkki ei ole iso, mutta jos kerran pieni määrä riittää, niin eiköhän tästä muutamaksi testikerraksi riittäisi.

Tämmöinen siis oli elämäni eka LF Beautybox. Mitäs tykkäsitte? Minusta tämä ei ollut hassumpi kokonaisuus ollenkaan, vaikka kylpypommi jääkin varmasti testaamatta. Jos joku esittää hyvät perustelut, miksi tarvisi sen omakseen, niin lupaan postittaa sen testiin uuteen osoitteeseen.

6 kommenttia artikkeliin ””Order dispatched” #LFbeautybox

    • Minustakin hinta-laatusuhde on todella hyvä tässä laatikossa. Ja kun se laatikko itsessäänkin on niin tyylikäs.

      Tykkää

    • Mä en ymmärrä, miten itellä ei tullut pieneen mieleenkään jalkakylpyvaihtoehto. Onneksi valveutuneet lukijat valistivat. Kiitos.

      Tykkää

Jätä kommentti