#LFbeautybox, Tammikuu

Eilen kolahti postilaatikkoon ilmoitus, että tänään on postista noudettavissa seuraava yllätyslaatikko, joten kreivin aikaan saan raportoitua tästä tammikuun tapauksesta. Joulukuun laatikon perusteella olivat odotukset aika korkealla tammikuun LF Beauty boxin suhteen. Tämänkin laatikon hinta oli 15,50€ ja jälleen oli mukana uusi numero Elleä. Tammikuun Ellessä oli mukana tosi monta tuoksunäytettä, kivaa. Kurkataanpa sitten täyttyivätkö odotukset.

LFbeautybox-jan2017

Laatikko oli ulkonäöltään tuollainen jotenkin edellistä modernimpi. Tumma alaosa ja reippaasti kontrastia, kun kansi on pohjaltaan valkoinen. Ja seikkailu alkaa, niinhän sitä varmaan pitäisi aina tammikuussa ajatella. Uusi vuosi, uusi seikkailu.

LFbeautybox-jan2017-inside1

Kannen sisäpinnalta löytyi taas viesti ja minut jo sen lukeminen sai käyttämään kauneinta asettani. Hymyilin. Ja taidan kyllä hymyillä joka päivä, että sikäli on aseet hallussa. Opaslehtinen haastaa tekemään löytöjä omaan kauneuteen ja raikastamaan rutiineja.

LFbeautybox-jan2017-content

Ja sisältö, sekin näytti jo ensi silmäyksellä tosi hyvältä. Uskon, että laatikon arvo tulee tosi helposti kuitattua näillä.

LFbeautybox-jan2017-jellybong

Heti kärkeen aivan uusi tuttavuus. Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara. Lupaa sekä pituutta että volyymiä ripsille sekä uhoaa pitävänsä taivutukset kahdella kerroksella kasassa koko päivän. No tämähän testataan, kun edelliset ripsarit on aika vaihtaa uuteen.

LFbeautybox-jan2017-nuxe-tonic

Nuxelta mulla on ollut aiemmin ainakin kropparasvoja ja kai käsirasvaakin, mutta nyt tuli testattavaksi hellävarainen kasvovesi. Tämä sopisi varmaankin hyvin korealaiseen tapaan lisätä tooneria seitsemän kertaa. Virve Vee juuri aiheesta kirjoitti, taidankin testata tällä Lotion tonique doucella tätä seitsenkertaista kostutusta. Beautyboxeissa on ollut joko tämä kasvovesi tai Nuxellence éclat kosteusvoide. Olen ihan tyytyväinen, että mulle sattui tämä.

LFbeautybox-jan2017-tweezers

Viistokärkiset pinsetit The Vintage Cosmetic Companylta. Todella kauniit ruusukultaiset pinsetit ja katsokaa nyt tuota pakettia. Jos tuo ei hengi 50-luvun tunnelmaa niin ei sitten mikään. Helposti voisin kuvitella bettyboobmaisen pin up -tytön näitä pinsettejä käyttämään. Siinäpä sitä onkin mielikuvaa, kun alan itse Frida Kahlo -karvojani siistimään. Ihan en taida 50-luvun kapeaan kulmamalliin kuitenkaan lähteä.

LFbeautybox-jan2017-trifle

Jälleen uusi tuttavuus. Tässä tammikuun laatikossa kuudesta tuotteesta vain kahden merkki oli minulle ennestään tuttu. Näiden pakettien hauska puoli onkin juuri se, että tutustuu helmiin, joiden olemassaolosta ei edes tiennyt. Mutta Trifle Cosmeticsin Liquid Glow siis kuuluu näihin uusiin tuttavuuksiin. Kosteuttava ja hypoallerginen hehkuttaja lupaa tuoda poskille hehkua kuin sisältä päin.

LFbeautybox-jan2017-trifle-swatch

Heti piti tyypata kämmenselkään, että kuinkas kovasti hehkuu. No tosi voimakkaasti. Mutta tarkoitus onkin taputella tätä vain hiukan poskipäille ja levittää se sitten todella ohueksi, jotta saadaan hehkuva, mutta ei liian kiiltävä lopputulos. Vaatinee kyllä jonkin verran harjoittelua, ettei lopputulos muistuta jouluomenaa…

LFbeautybox-jan2017-pixibrow

Pixi by Petra oli tämän kerran merkeistä se toinen ennestään tuttu. Kirkasta kulmageeliä löytyi tammikuun boksista. Minulla on yleensä käytössä värillinen kulmageeli, kun sillä saan naamioitua vitiligon valkaisemat karvat kulmissani, mutta jahka saan taas aikaiseksi kestovärjätä kulmani, niin tälle löytyy varmasti käyttöä.

LFbeautybox-jan2017-briogeo

Viimeisenä sitten Briogeon syvähoitava hiusnaamio. Ihastuin kympillä putelin ulkonäköön, nuo lehväkuviot ovat mielestäni todella kauniit ja silti pelkistetyt. Heti piti mennä vakoilemaan LookFantasticin sivuille merkin muita tuotteita, mutta juuri nyt oli tarjolla vain hoitoöljyä ja shampoota, liekö tuotteet päässeet loppumaan, kun muutkin boksin tilaajat ovat rynnineet apajille. Näillä rutikuivilla pakkaskeleillä tehokosteutus naamion muodossa tekee erittäin hyvää hiuksille. Kuivat pakkasilmat kuivattavat paitsi ihoa, myös hiuksia. Jopa minulla, jonka lyhyehköt hiukset rasvoittuvat todella helposti, on viime päivinä ollut niin sähköinen fleda, että olisin sopinut suoraan peikkoleffaan. Laitetaan tämä tuote siis testiin heti viikonloppuna lauantaisaunan yhteydessä.

Tällainen paketti siis oli tammikuun #LFbeautybox. Todella hyvätasoinen kokoelma kiinnostavia tuotteita. Jos mahdollista, niin rima vain kohosi lisää. Tuskin maltan odottaa, että pääsen avaamaan tänään helmikuun pakettia. Siitä taidan laittaa tunnelmat heti tuoreeltaan Snapchatiin (@reettamurmis) ja instaan (@murmis-paklailee). Täällä blogin puolella ensi viikkoon!

6 kommenttia artikkeliin ”#LFbeautybox, Tammikuu

 1. En tiiä onko tämä ihan normaalia mutta mä kuolaan noita itse laatikoita 😀 ihanan jämeriä ja nättejä tuntuisivat olevan! Paljonkohan maksais tilata joka kuukausi pelkkä loota :DDD no okei sisältökin on kiinnostava. Ihan uusia merkkejä Pixiä lukuunottamatta!

  Tykkää

  • Hahaa, minustakin nää laatikot on tosi hienoja. Ihan taatusti säästän ne ja keksin niille uusiokäyttöä. Jos ei muuten, niin pinossa jossain sisustuselementtinä 😀

   Tykkää

 2. Mäkin ihastelen noita laatikoita:D Mutta joo, kyllä kiinnostaa sisältökin, tääkin on tosi kiva!

  Tykkää

  • Ne ovat kyllä söpöjä nuo pikkutuubit. Ja ilahduttavasti boxissa on yleensä myös täysikokoisia tuotteita.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s