Uutta elämää ja vanhoja kynsikuvia

Odotuksen viimenen viikko oli pitkääkin pidempi, mutta viimein on Murmiksen pikkuinen mies syntynyt. Nyt ei varmaankaan hetkeen riitä aika kynsien lakkailuun, kun uusi tulokas vaatii vielä aikalailla huomiota, eikä pitkiä rauhallisia hetkiä ole. Mutta katsotaan, jos jotain välillä ehtisi toteuttaa.

Samoin kynsitaiteilua vaikeuttava jo raskauden loppumetreillä ärsyttäväksi äitynyt rannekanavaoireyhtymä on synnytyksen jälkeen yhä vain pahentunut. Se on huomattavasti häiritsevämpi oikeassa kädessä, joten kaikki pikkunäperrys on erityisen hankalaa juuri nyt, kun sormet ovat aivan tunnottomat. Onneksi sen pitäisi parantua itsekseen noin kuukauden kuluessa.

Mutta muutama viimeisen pitkän viikon aikana otettu kynsikuva on vielä julkaisematta, joten ihan ilman kuvaa ei tämäkään juttu jää.
crystal-con-cuckoo

Tässä on ensin koko kynnelle levitetty Zoyan Crystal, seuraavana päivänä pieni lohkeilu on peitetty OPIn Cuckoo for this colorilla tekemällä teippien avulla viistokärjet ja ei niin siisti rajapinta on fiksattu Color clubin koristelakalla Titania gold. Näköjään on käsi tärissyt jo tuolloinkin.

Kuvassa pilkottaa myös onneton peukalonkynteni, jonka kohtalosta lupaan kertoa lisää seuraavassa julkaisussa. Nyt vielä hetkeksi lukemaan muita blogeja, kun molemmat lapset nukkuvat…

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”Uutta elämää ja vanhoja kynsikuvia

  1. Ekaksi pakollinen onnittelu uudesta perheenjäsenestä. 🙂
    Todella nätit kynnet! En voisi kylliksi ylistää tuota OPIn Cuckoo for this coloria. Se on nätti sitten pelkästään tai koristeluiden kera. <33

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s