A-Z: B niinkuin Bridal veil

Kova on palo päästä aakkosissa ja siten myös mustan laatikon tyhjentämisessä eteenpäin ja siksi geelien huonosta kunnosta huolimatta piti B-lakalla jotain keksiä. Koskapa B:n paikalle oli tullut valittua a-englandin Bridal veil, musta lakka holohiukkasilla, en halunnut lakata sillä koko kynsiä siinä pelossa, että viimeistään lakkaa poistaessa sitä pääsee geelien lohkeamiin ja ilmautumiin aiheuttaen mustia läikkiä geelien alle.

Niinpä siis päädyin leimaamaan Magnon XL E -laatalta kukkia suoraan geelien päälle. Oli ainakin vinoon menneet helppo pyyhkäistä pois, vaikka muuten en voi niillä kehuskella. Holohiukaset eivät leimauksista juuri erottuneet ja kuviotkin menivät hiukan vinksin vonksin. Olipahan kumminkin jotain tuomassa vaihtelua.

bridal-veil-stamps

Tästäkin kuvasta erottuu nuo tyven ilmautumiset, mutta oikein kunnolla kynsien surkea tila näkyy tästä toisesta suunnasta napatusta kuvasta…

bridal-veil-stamps-meanwhile-on-the-other-side

Monessa kynnessä ilmautunut reuna on tarttunut johonkin ja kappale geeliä on lohjennut irti. Ei siis ollenkaan kärjistä vaan kynnen tyvestä ja sivuista. Näiden geelien ottaminen alkaa jo harmittaa ihan toden teolla, mutta onneksi huolto häämöttää jo aika lähellä. Ja varovaisuudesta huolimatta onnistuin saamaan mustaa geelien alle jumiin kynsiä putsatessa. Ja muutenkin noiden kynnestä irroneiden kohtien alle pääsee kaikkea töhkää helposti ja niitä pestessä ja putsatessa ne sitten lohkeavat lisää. Ärsyttävää. Otin kuvan kynsien nykytilasta niiden ollessa 13 vrk ikäiset. Kuvan saa napsautettua isommaksi.

crap-geelit-13vrk

Yhden kynnen geelit olen varovasti viilaillut kokonaan pois, kun kynsi hatkesi niin pahasti. Muuten olen vain tasoitellut pahimpia rosoja viilalla ja koittanut saada kynnet kestämään, mutta turhaan kuten kuvasta näette. Oikeassa etusormessa on muutama halkeama ja kuvan ottamisen jälkeen lohkare geeliä halkeamien välistä irtosikin. Ei paljon tee mieli näitä lakkailla.

Jos joku muuten miettii, onko Bridal veil lähellä esim OPIn uudempaa My Private Jetiä, niin voin kertoa että ei todellakaan. Tein pienen vertailun omistamistani holoshimmerisistä mustahkoista lakoista. OPI My Private Jet (ei alkuperäinen ensimmäisen painoksen versio), Color Club Revvvolution ja a-england Bridal veil.

black-holo-comparison

MPJ on hiukan ruskehtavan harmaa, Revvvlution hiukan harmahtava ja todella paljon holohiukkasia sisältävä ja BV kaikista mustin. Livenä lakkojen väriero on vielä selkeämpi. Mutta tarviiko näitä kaikkia? Itse totesin että ei ja siirsin MPJ:in kirpparikasaan odottamaan lähiaikoina järjestettävää lakkakirppistä. Revvvolutionista tykkään näistä eniten ja Bridal veil on tosi hyvä leimauksissa, joten ne saivat tällä kertaa jäädä kokoelmaani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s