Lomageelit

Murmis lomaili kotva sitten viikon Kreetalla ja mietti pitkään, mitkä olisivat sopivat lomakynnet. Päädyin sitten tekemään geeleille huollon ja sinetöimään geelien alle turkoosia glitteriä ja bangleseja nimettömiin. Niin mikähän se olikaan Murmiksen lempiväri? :).

turkoosit-glitterit-geelien-alla

Olin melko tyytyväinen, vaikka jonkin verran glittereitä ”vuoti” kynnelle lisägeeliä levittäessä. Samoin pysyvyyden kanssa oli ongelmaa, mutta kyllä ne loman pysyivät. Kuvassa etusormi on huollettu ja muut reilun viikon ikäisiä. Lakat laitettuani huomasin, että hiukan pitäisi muotoilla kynttä minua miellyttävämpään malliin.

Vielä vaatii harjoitusta mun geelailut, mutta eihän tää ollut kuin toka kerta vasta, joten ihan tyytyväinen olen. Viilaaminen ei vaan todellakaan ole mun lempparipuuhaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Lomageelit

  1. Joo viilaaminen on tosi ärsyttävää. Miulla sujuu jo melko nopeesti kaikki muut vaiheet geeleissä, mutta tuo viilaus! Sähköviila vois olla ihan kiva (en kyllä tiiä uskaltaisinko ees käyttää sellasta :D)

    Tykkää

    • On tosiaan tuskastuttavan hidasta hommaa ainakin minulla. En kyllä taitais ainakaan vielä uskaltaa käyttää sähköviilaa, kun tavallisellakin sain melkein yhden kynnen puhki koittaessani viilata ilmautumaa kokonaan pois.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s