A-Z: K is Kinky in Helsinki

K-kynnet onkin tehty jo kauan sitten. Näillä osallistuin lakkauskisaan, mutta jatkopaikkaa ei irronnut, joten esittelen nämä vasta nyt. Ja k-lakka, OPIn Kinky in Helsinki on kyllä ollut kynsilläkin jo muulloinkin, mutta ei vain jostain syystä ole tullut sitä kuvattua ja blogissa esiteltyä. Kinky in Helsinki on varmaan jokaisen suomalaisen OPI-fanin varastossa ihan jo nimensä takia, mutta on se kyllä muutenkin tosi kaunis lakka. Ihana magentapunainen ja ominaisuuksiltaankin keskivertoa paljon parempi. Siis jos sinulla ei vielä tätä ole, suosittelen lämpimästi.

Kärkiin oli töpötelty kimmeltämään edellisessäkin postauksessani esiintynyttä Essien Jamaica me crazya. Sitten leimaukset a-englandin Bridal Veilillä Magnon laatalta A52 ja strassit kukkien keskelle. Mun idea oli näihin semmoinen flamenco-henkinen ja aika lähelle pääsinkin mielestäni.

Kinky jamaicaMC bridal veil

 • Polish: OPI Kinky in Helsinki, Essie Jamaica me crazy
 • Stamping polish: a-england Bridal Veil
 • Plate: Magno A52

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

These nails I made some time ago to a nail art competition. OPI Kinky in Helsinki with Essie Jamaica me crazy on tips. Stamped with a-englands Bridal Veil and then decorated with strasses. My idea of flamenco themed nails was done. No place in finals though.

10 kommenttia artikkeliin ”A-Z: K is Kinky in Helsinki

 1. Tosi nätit! Ja joo, on mulla Kinky in Helsinki erityisesti nimen takia (vaikka upea onkin, niin se nimi vaikutti enemmän). Ihanaa, että leimasit Bridal veil -lakalla etkä jollain perus Konad-lakalla, mihin itse aina päädyn…

  Tykkää

  • Kiitti :). Mä itse asiassa leimaan varmaan useammin jollain muilla, kuin Konad-lakoilla, vaikka niitäkin mulla on muutamia.

   Tykkää

 2. Mulla ei Kinky in Helsinkiä ole, mutta veikkaisin Wet ’n Wildin Frosted Fuchsian olevan aika lailla dupe 😀

  Tykkää

  • Voi olla, pitääkin tsekkailla, jos google opastaisi swatcheihin… Jep, hyvin lähellä, jollei jopa ihan dupe.

   Tykkää

 3. Oi, jotenkin on päässyt ihan menemään ohi se, että tuon niminen lakka on edes olemassa! Pitääpä pistää korvan taakse, kun on vielä noin nättikin 🙂

  Tykkää

 4. Mie sain just hankittua yhdeltä foorumilta joltain ylimääräsenä olleen Kinky in Helsingin. Ihanaa! 🙂 Toivottavsti se saapuu ehjänä ja pian! 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s