Jatkoaikaa kuolemattomalle huomiselle

Jepjep, otsikon taso lähentelee taas taivaita :D. Jatkoajasta on kumminkin kyse, kun päätin ehostaa OPIn Tomorrow never diesin poistamalla sydämen ja lisäämällä vähän väriä päälle. Jokin aika sitten kävi nimittäin niin, että ostin ekat indie-lakkani ja ihan vaan nimen perusteella. (Joku muu tämän blogin tekstintuottajista on enempi noiden glitterien perään 😉 ). Kuten on ehkä ennenkin tullut ilmi, on allekirjoittanut ehta insinörtti. Niinpä ”lilaquerin” science-kokoelma lakkojennimineen kolahti kovaa. Ekana oli tarkoitus tilata vain jossain blogissa silmiini osunut ”schrodinger’s catastrophe”(i), mutta niin vain etsykaupasta tarttui mukaan myös saman kokoelman toinen glittertopperi ”blueberry pi” (siitä lisää myöhemmin) ja  duochrome ”some devil”

Noniin, sydän siis sai lähteä, mutta samalla lähti hiukan liikaa Tomorrow never dies:ia. Sen sijaan, että olisin lisännyt kerroksen sitä, päätin lakata nimettömät ”some devilillä”, jotta sekin pääsisi jo kynsille (Virhe!!!). Sitten kaikkiin kynsiin kerros ”schrodinger’s catasrophe”:a päälle. Oi nam, miltä se näyttikään TND:in päällä. ”some devilin” päällä ei ikävä kyllä ihan niin upealta. ”some devil” on sellaisenaan ihan kaunis. Koostumus on todella paksu, joten sitä kannattanee laimentaa. Mutta sen saa joku muu tehdä, sillä itseäni ei värikään innostanut, vaikka luulisi turkoosivioletin duochromen kyllä kilahtavan. Se siis tulee myyntiin, kunhan nyt vaan saisin sen mun kirparin kasaan…

”schroedinger’s catasrophe”:kin oli aika paksua tavaraa, jopa hyytelömäistä. Siitä huolimatta sain sitä ihan ok siveltyä, kenties sitäkin uskaltaisi vähän ohentaa. Päällyslakkaa levittelin runsaalla kädellä, jotta sain pinnan tasoittumaan. Näitä olisi ilman tuota nimettömän omaa katastrofiani katsellut kyllä pidempäänkin kuin sen puolitoista päivää, mitä jaksoin näitä pitää. Glittertopperi tosiaan korosti lakan sinisiä ominaisuuksia, mutta ei se kuitenkaan ihan noin siniseltä näyttänyt livenä kuin minun kuvassani.

schrodingers-catastrophe

Kuvassa pitelemäni pullo saa siis siis paikan kokoelmastani ja pääsee taatusti uusintakierrokselle, kunhan keksin, minkä lakan viritän sinne alle.

i) ja niille, keitä lakan nimi jäi ihmetyttämään ja fysiikka kiinnostaa: Schrödingerin kissa ja – aaltoyhtälö.

4 kommenttia artikkeliin ”Jatkoaikaa kuolemattomalle huomiselle

 1. Mä sekosin siitä indielakkakokoelmasta, joka on tehty The Big Bang Theoryn inspiroimana…kenenköhän se olikaan, ehkä Different Dimensionin. Ne nimet on loistavia ja lakatkin ihania, mutta sain maltettua mieleni kun vilkaisin käyttämättömien lakkojen vuorta…:D Ymmärrän siis täysin nimien perusteella tilaamisen!

  Tykkää

  • Mä voin kyllä tunnustaa, että kivat lakkojennimet ovt yksi tän harrastuksen hyviä puolia. Joskus niille parhaille nimille itsekseni kikattelen illan hämärinä tunteina.
   Mulla oli toi Big Bang Theory mennyt hiukan ohi, mutta sitten satuin jossain vaiheessa surffaamaan kanavilla sen kohdalle ja harmistuin kovin hudistani. Mutta kenties hankin joskus boxin tuota sarjaa, niin pääsen nauttimaan sarjasta alusta asti.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s