Arvatkaa missä mä olin viikonloppuna

Varastossa odottaa vino pino kynsiä julkaistaviksi, mutta nämä kiilasivat jonossa ohi, kun liittyvät tosiaan tiiviisti mun viikonlopun rientoihin. Ja ovat kynsillä itse asiassa edelleenkin, kun yllättäen tykästyin näihin kovin.

Pohjalla kaksi kerrosta OPIn My Boyfriend Scales the Wallsia ja seuraavana päivänä vinojen teippien päälle paksu kerros China Glazen Orange You Hot?:ia. Olipa hyvä, että tuli se vaihdettua miitissä, sillä se on tosiaan ainoa oranssi lakkani. Vaikka vaihtaessa luulin sen saavan odottaa vuoroaan aika pitkään 🙂 . Teipit heti lakan ollessa märkää pois ja kotvan kuivattelun jälkeen päällyslakkaa.

rastilippu1

rastilippu2

Niin, olin siis Venlojen viestissä suunnistamassa ja viime viikolla sain loistoajatuksen väsätä teemaan sopivat kynnet. Alunalkaen olin suunnitellut maalaavani akryyliväreillä karttamerkkejä ja vaikka mitä, mutta kun tuli kiire, niin yksinkertaistin suunnitelmaa vinomanikyyreihin, jotka esittävät rastilippuja. Ja hyvä niin, sillä tykästyin näihin kovasti. Ja moni tuttu sekä tuntematon tuolla kisapaikalla ihaili näitä myös. Isovelikin totesi, että nyt on omistauduttu aiheelle perusteellisesti.

Livenä nämä on kyllä aikalailla hehkuvammat, kuin tuo Orange You Hot? on neonoranssi ja sehän ei kuvissa suostu toistumaan oikein. Ja nyt jo suunnittelen, mitä muuta keksisin tämän oranssin kanssa, niin mahtava kesäväri tämä on. Ja tosiaan, valkean (tai tässä tapauksessa ainakin lähes valkean) lakan päällä yksi kerros on ihan riittävä tuomaan hehkuvan tuloksen.

13 kommenttia artikkeliin ”Arvatkaa missä mä olin viikonloppuna

 1. Tosi kivat! Mä en ymmärrä suunnistuksesta mitään, mutta pienen googlauksen perusteella on kyllä melko osuvat kynnet 😀 Varmaan näyttävämmät, kuin jos olisi jotain pientä yksityiskohtaa maalannut 🙂

  Tykkää

  • Kiitos. Rastit on tosiaan merkitty metsään rastilipuin, jotka ovat valko-oransseja. Ja itsekin olin onnellinen, että tuli niin kiirus, sillä nämä olivat juuri hyvät. Paljon piperryksiä paremmat.

   Tykkää

 2. Olin jukolassa saunanlämmityshommissa ja bongailin jollain tämmöset rastikynnet, oliskohan olleet juurikin nämä 😮 (: ovat kyllä veikeät ja hyvin sopii teemaan!

  Tykkää

  • Ohoo, no on se ihan mahdollista, että olis olleet juuri nämä. Mä kävin saunassa ja pesulla yhdeksän maissa ja lähtiessäni kiittelin saunamajuria. Että kenties kohdattiin :D. Kiitoksia.

   Tykkää

 3. Orange you hot on kyllä ihan mahtava kesälakka! Hatunnosto Jukolasuoritukselle 🙂 Aloitettiin muuten tän päivän postaukset lähes samalla lauseella 😀 great minds…

  Tykkää

  • Hyväksyn yleisnimityksen ”Jukolasuoritus”, vaikka olinkin Venlojen viestissä vaan, pisimmällä ankkuriosuudella tosin (8,6km) ;D. Kiitti. Hihittelin itsekin äsken, kun käväisin sun blobbeja katsastamassa ja luin mahtavan aloituksesi :D. … think alike tosiaan.

   Tykkää

   • Mä hainkin hetken sopivaa termiä asialle, kun en oo ihan perillä noista Jukolakuvioista 😀 Pitäisi kyllä olla, kun IT-tuki on siellä monena vuonna ollut rymyämässä…

    Tykkää

 4. Aikas makeet! Juurikin näin, eli aitoa omistautumista asiaan. Mulle tuli heti ahaaelämys, eli mietinkin, että sun on ollut pakko olla ollut Venloissa!
  OAYH voisi muuten näyttää hyvältä pinkin kanssa?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s