Harmaata hiekkaa

Huhhuijaa, miten näin kesäaikaan tuntuu kiirutta riittävän niin, ettei malta istua koneen ääreen postauksia tekemään. Papu-rukka on joutunut taas yksin ylläpitämään blogiamme. Olen pahoillani. Nämäkin kynnet on lakattu ties koska, mutta nyt vasta pääsevät esille. Ja tämä postauksen tekelekin on kerännyt tuolla pölyä viimeistelyä odottamassa luvattoman kauan.

Toukokuisen blogimiitin arvonnasta voitin itselleni Nail Cityn lahjoittaman Zoyan London tekstuurilakan. Olin kovin ilahtunut voitostani, sillä minulla ei ollut ennestään vielä hiekka/sokerilakkoja. Tosin kuvien perusteella en ollut niihin kovin tykästynytkään, mutta annoin silti Londonille mahdollisuuden. Sekoittelin lakan huolella ja aloin levittelemään kynsille. Ilman suurempia välisekoittelujakin hiekkainen ja tasainen pinta muodostui helposti kahdella kerroksella. Alus ja päällyslakkaa ei tällä kertaa tarvittu, koska levitin lakan suoraan geelien päälle ja hiekkalakkoihinhan päällyslakkaa ei käytetä, ellei sitten tahdo kiiltävää pintaa. Tässä olen testimielessä lisännyt nimettömään muutaman kerroksen Poshen pikakuivattavaa päällyslakkaa, joka oli jankkiintunut aika geelimäiseksi ja sopi siksi oikein hyvin pinnan tasoittamiseen.

zoya-london

Lakka kimalteli kauniisti ja säihkyi auringossa, mutta en minä silti karhealle pinnalle oikein lämmennyt. Jotenkin vain tykkään enemmän tasaisesta pinnasta kynnellä, usein mielellään kiiltävästä, vaikka mattakin käy. Ja törröttävän koristeet… Burrrr. No säästyypähän rahaa, kun ei tarvi alkaa hamstraamaan hiekkalakkoja tähän osoitteeseen.

4 kommenttia artikkeliin ”Harmaata hiekkaa

 1. Kaunis tämä on! Mä kyllä oon menettänyt sydämeni ihan noille hiekkalakoille! Zoyan hiekkoja en kyllä ole vielä päässyt kokeilemaan, kun ovat sen verran hintavia.

  Tykkää

  • Zoyan huono puoli on tosiaan hiukan vaikea saatavuus ja korkeahko hinta. Mä olen oikeestaan ihan onnellinen, etten ole hiekkoihin hurahtanut, muutenkin tuntuu lakkavuori kasvavan ihan kiitettävää vauhtia.

   Tykkää

 2. tekstuurit on minusta parhaimmillaan pirteinä sävyinä, näihin synkeämpiin on mullakin vaikea tottua 🙂 mutta noilla tekee kyllä kivoja nail art -juttuja joten älä vielä mäkeen heitä 😀

  Tykkää

  • Mulla eniten nyppi (melkein kirjaimellisesti) se rosoinen pinta. Voi siis olla, ettei iloisempi väri auta mun kartteluun…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s