Onnea onnea!

Synttäriarvonnan voittajat ovat selvillä! Pahoitteluni, että hiukan kesti, yllättävä työsuma ja flunssanpentele saivat mut kaihtamaan tietokonetta kotona, joten vasta nyt yhtä aikaa muistan ja ehdin tämän julkaista :D.

pioniOsallistujia arvonnassamme oli 72 ja Random number generatorilla arvoimme kommentin järjestysnumeroa vastaavia sijainteja. Ensimmäinen arvottu numero eli ensimmäisen palkinnon voittaja on 66 eli 66. kommentin jättäjä Maaria. Onnea!

arpa1

Toinen arvottu numero osui aika lähelle edellistä: 69. Meikkipaletin sisältänyt kakkospaketti lähtee Arhippalle! Onnea! Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ihan pian.
arpa2

Kommunikointi blogin lukijoiden kanssa on varmasti yksi palkitsevimpia tekijöitä blogin pitäjälle. Ilman kommentteja maailman tuuliin huutelu kävisi pian tylsäksi. Kiitos siis arvoisat lukijamme aktiivisesta kommentoinnista! Haluammekin palkita kaksi paljon kommentoinutta henkilöä lahjakorteilla MiNailsille. Katarooma ja Kaisa, erityiskiitos aktiivisuudestanne! Teillekin on spostia :).

Monta juhlaviikon ideaa jäi toteuttamatta, mutta ehkä niitä voisi sitten ihan arkena tehdä julkaisuiksi. Koitan tsempata :D.

2 kommenttia artikkeliin ”Onnea onnea!

Jätä kommentti