Moikka maailma!

Wohoo, Murmis on muuttanut. Otsikosta huolimatta kyseessä ei ole raksablogi (tai no saattaa raksajuttujakin joskus tulla, kun taloa kerran rakennetaan) vaan kaikenlaisen kosmetiikan ympärillä hyörivä paikka. Halusin laajentaa kirjoittamistani (ai mitä kirjoittamista :DDD ) ja siksi Jos edes kynnet alkoi tuntua väärätä paikalta, niinpä päädyin avaamaan tämän uuden blogin. Siis tervetuloa kaikki lukemaan Murmiksen toilailuista kosmetiikan parissa.

Ihan vielä ei blogi ole lopullisessa muodossaan, mutta koitan muokata siitä tässä kesän kuluessa enemmän omannäköiseni. Sen verran nörtti olin, että osasin siirtää vanhat postaukseni  tänne mukaan muistiin. Ja muistikirjassa on iso pino ideoita. Jostain vaan pitäisi löytää aikaa toteuttaa kaikki suunnitelmat 😀

ainiin, seurata voi jo ainakin wordpressin ja bloglovinin kautta, mitä muita reittejä haluaisitte?

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s