Sisustussunnuntai, osa 3. Arjen pieni helpottaja

Huhhei, olipa kiireinen viikko. Esikoisella on ollut vesirokko ja töissäkin hoppua. Ja muutama mukavakin juttu on viikkoon mahtunut. Mutta joka tapauksessa en ole kotikoneen ääressä paljoa ehtinyt istuskelemaan ja siksipä tämä sisustussunnuntaijuttu on viikon ensimmäinen postaus. Kiireisen viikon keskellä olen kyllä ehtinyt ottamaan aika paljon kuvia tulevia postauksia varten, joten toivotaan, että postaustahti tihenee tulevaisuudessa.

savo2

Tällä kertaa sisustussunnuntai suuntaa keittiöön. Meillähän on sellainen tilanne, että yläkaappeja on keittiössä hyvin vähän, ikkunoita sitten senkin edestä. Jotenkin kuitenkin keittiössä tarvittaville sähkölaitteille olisi saatava virtaa. Kun niitä pistokkeita ei voinut asemoida kaapistojen alapinnalle tai kaappien välitilaan tason takaseinään, oli etsittävä muunlaisia ratkaisuja.

savo-up

Aiemmin olin jossain nähnyt sellaisia tolppia, jotka saa nostettua ylös tasosta ja joissa on sitten useampi pistoke. Sellaiset oli meilläkin suunnitelmissa, kunnes sitten keittiötä Domuksella suunnitellessamme meille esiteltiin Savon Twist Around -malli. Meillä nimittäin ei ole alakaappejakaan vaan vetolaatikoita ja sellainen tolppamalli vie aina tilaa tason altakin, sillä sinnehän se uppoaa, kun ei ole esillä pöydän päällä. Ja koska ei haluttu lyhentää laatikoita (lopulta tolpatkin olisivat mahtuneet, sillä pistokkeet ovat kulmalieden vieressä ”hukkatila”kolmioiden päällä) ja miellyttiin muutenkin kovasti twist-malliin, luovuttiin tolppasuunnitelmista.

savo-closed

Keittiön graniittitasot ovatkin jo taustalla vilahtaneet ainakin sitruunaista kropparasvaa esittelevässä postauksessa. Rosterinen Twist Around uppoaa mielestäni kauniisti harmaaseen graniittipintaan ja juttelee tietysti hyvin keittiön rosteristen kodinkoneiden kanssa. Levyn keskellä olevaa nappia painetaan ja sitten vain käännetään päällyslevyä, jolloin kaksi pistoketta paljastuu käyttöön. Olen ollut näihin tosi tyytyväinen ja voinkin suositella keittiöremppaajille varauksetta.

Ei yhteustyötä mainittujen firmojen kanssa enkä hyödy klikkailuista, joten anna palaa ja surffaa rauhassa eteenpäin.

6 kommenttia artikkeliin ”Sisustussunnuntai, osa 3. Arjen pieni helpottaja

  • Kiitos, tämä on kyllä hyvä, eihän noi pistokkeet tyhjänä mitään kaunistuksia ole ja tässä ne saa helposti peittoon.

   Tykkää

 1. Noi on kyllä hyvännäköiset. Itsellä kun on kans vähän pistokkeita keittiössä, ni ois kivat. Tosin, ei ne mahdu mihkään. Vanha keittiö niin ei onnaa. Mutta ehkä joskus uuteen kotiin…?

  Tykkää

  • No viimeistään sitten juu :). Kyllä nuo hitusen sitä pöytätilaa vie, mutta kiinni ollessaan se on aika matala ja huomaamaton. Ja sisäpuolelta ei tosiaan mene tilaa hukkaan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s