2016 toisen kvartaalin roskat

Taas roskajuttuja. Tuli suunniteltua pitempi tauko postauksiin, kun esikoisen kouluunlähdön ja kaiken muun syksyn tuoman härdellin yhdistäminen piharemonttiin ja muuhun veikin ihan kaiken ylimääräisen ajan. Bloggaamiselle ei vaan riittänyt aikaa tai jaksamista. Mutta koitetaanpas taas saada jotain eetteriin, jos sitten perinteisesti uutta nousua roskien kautta vaikka. Ja kiirehän tässä meinaa tulla, että saa toisen neljänneksen roskat esiteltyä, sillä tämän kuun lopussa jo on seuraavien vuoro. Heinäkuusta lähtien onkin tyhjentynyt seuraavaan postaukseen iso kasa purkkeja, mutta nämä tämän postauksen roskat siis ovat ajalta huhti-kesäkuu.

rubbish-2nd-quarter2016-1

Hiusjutuista loppuivat loistavat Tigin S-factor shampoo ja hoitoaine *. Tykkäsin näistä ihan hirmuisesti. Onneksi mulla oli monta muutakin shampoo/hoitsikka -komboa menossa samaan aikaan niin sain nauttia näistä pitkään (kosmefriikin ongelmia, ihania tuotteita on käytössä monta yhtä aikaa, ja tuotteiden loppuminen kestää kaaaauuuuan ). Nämä purkit jäivät odottaman kolmatta kaveriksi, jos vaikka kiikuttaisin nämä Lushiin.

Tigiä loppui myös Superstar Queen for a Day Thickening spray. Tämä piti melkein väkisin käyttää loppuun, niin kovasti olen tykästynyt suolasuihkeisiin. Tämä oli mun hennolle tukalle hiukka liiankin tiukkaa ja tahmeaa. Mutta sainpas tyhjäksi lopulta.

rubbish-2nd-quarter2016-2

Sitten erilaisia putsareita. Neutrogenan visibly clear spot stress control * vaahtoputsari kului loppuun sukkelaan, sillä tätä taisi käyttää suihkussamme joku muukin kuin minä. Niin minulla nämä vaahtoputsarit palvelevat suihkussa, sillä tykkään pestä nassuni siellä tällaisilla tuotteilla. Ihan ok tuote, tosin meikit naamassa en juurikaan ole sen tehoja testannut.

Lumenen PoreTightening toner oli aika peruskasvovesi, ei hyvää eikä huonoa kommentoitavaa. Muradin näytekokoisesta Essential-C Cleanserista tykkäsin kovasti, kiva raikas tuoksu ja hyvä puhdistusteho. Käytin tätä kakkoputsarina eli öljyn jälkeen, öljynjämät lähtivät hyvin.

Hävettävän vanha BodyShopin Grapefruit-kuorinta lensi roskiin ei ihan tyhjänä saunan pesuhuoneesta, kun en enää iljennyt käyttää sitä. Jotenkin vetinen koostumus, ihan kiva raikas tuoksu kyllä. Mutta ei vaan ollut mun juttu.

The kynsilakanpoistoainetta tyhjentyi vain pullo, mun kynsienlakkausinto on ollut hiukan lamassa tänä vuonna. Siksipä poistoainettakaan ei ole kulunut ihan samaan tahtiin kuin ennen.

rubbish-2nd-quarter2016-3

Lärvikreemejä. Käytin pitkään meikin alla kosteusvoiteena Lumene Natural Coden Glow without shine kosteusvoidetta, mutta tämä oli varastojeni viimeinen tuubi ja tuotehan on jo lopetettu. Harmi. Tässä oli hitusen asetyylisalisyylihappoakin mukana, auttoi pitämään kasvot kiillottomina ja samalla puhdisti tukkeumia.

L’orealin Skin Perfectionia ostin hypetyksen ansiosta, mutta en tykännyt tästä yhtään. Jätti kasvoille kalvon, jonka päälle oli mahdotonta levittää meikkiä sen rullautumatta eikä kosteuttanut tarpeeksi yökäytössä. Kokeilun jälkeen pois.

Biothermin Skin Best päivä- ja yövoide oli kumpikin oikein hyviä, voisin hankkia uudestaankin. Nämä oli sellaisia pikkukokoja kokeilupaketista.

Estée Lauderin ANR on mun ihonhoidon kulmakiviä. Jokailtainen puhdistuksenjälkeinen rutiini. Tasoittaa ja rauhoittaa mun ihoa. Uusi pullo on jo korkattu.

Lumenen Arctic Aqua… * oli mulle tosi sopivaa viime talvena. Juuri sekaiholleni sopiva kosteuttava ja hiukan rasvainenkin, mutta ei kuitenkaan liian öljyinen. Tykkäsin.

Lieracin Magnificencessä oli tosi silikoninen tuntuma. Tuoksuikin hyvälle. Mutta liukkaan silikonin takia en hankkine lisää.

Joe Blascoa* ja Samparia* oli pieni ja vähän isompi testeri tarttunut jostain testiin. Blascon anti ageing päivävoide oli mulle hiukan liian rasvaista, mutta muuten ok. Samparin Ultra Hydrating fluid tuoksui hyvälle ja oli mukavan ohutta. Sopi minulle paremmin. Voisin jopa ostaa käyttööni.

Sisleyn Black Rose Cream Mask oli ihanan ylellisen tuntuinen ja kosteutti mahtavasti. Sen enempää on yhdestä käyttökerrasta vaikea sanoa.

rubbish-2nd-quarter2016-5

Vaselin intensive care essential healing* kroppakreemi oli ihan kelpoa. Imeytyi hyvin eikä tuoksunut epämiellyttävältä. Aika perus.

Veetin Hair removal cream on aika pelottavaa ainetta. Mutta käytän sitä silti, sillä vihaan säärieni sheivaamista ja aina en jaksa/ehdi epiloida. Minulla on nimittäin niin epätasaiset sääret, että höylällä saan aikaan aina haavoja. Ei kivaa.

Louis Widmerin Körperemulsion* (gotta love german, körper on niin hauska sana) eksyi käyttööni jostain pr-pussukasta. Pienen kokonsa puolesta pääsi parille matkalle mukaan ja kivasti kosteutti reissun päällä. Ei herättänyt kyllä intohimoja kumpaankaan suuntaan.

rubbish-2nd-quarter2016-4

Käsirasvoja ja sekalaisia. Kiehlsin Ultimate Strenght Hand Salve oli hyvää yörasvaa käsille. Hiukan yrttinen tai semmoinen lääkemäinen tuoksu ja aika tahmea, mutta kosteutusteho oli huippua ja kun yöksi veti rasvauksen päälle vielä ne seksikkäät puuvillahanskat, niin jopas oli aamulla pehmeät kädet.

Elizabeth Ardenin Eight hour cream käsirasva on mun suosikki. Ja ehdottomasti semmoinen alkuperäiseltä kasituntiselta tuoksuva. Nam. Kosteuttaa hyvin, mutta imeytyy myös eli pystyy käyttämään pitkin päivääkin. Tätä mulla saattaa edelleen olla pari jemmassa/käytössä. Ja seuraavasta alesta ostanen lisää. Kuten huomaatte kumpikin käsirasva on käytetty viimeiseen pisaraan asti, kertoo miten paljon niistä tykkäsin :D.

Jostain Dermosilin tilauksesta bonustuotteena tuli hankittua primo Dekolletage seerumia. Alusta asti tää haisi mun mielestä tosi pahalta. Joitakin kertoja pakotin itseni kokeilemaan, mutta ei, ei pysty. Hus pois laatikoita täyttämästä.

Garnierin dödö on semmoista peruskamaa. Ei huippuhyvää, mutta ei ihan huonoakaan. Ja koska olen löytänyt paremminkin toimivia dödöjä, niin niitä sitten jatkossa mieluummin.

rubbish-2nd-quarter2016-6

Vuoden toisella kolmanneksella sain meikkituotteitakin loppumaan. Kuivahtamaan ja loppumaan olivat päässeet Too Facedin LashGasm ripsari, joka oli minusta alunperinkin massaltaan kuivaa, ja Cliniquen lash power mascara. Lash power on lämpimällä vedellä poistettavia ripsareita ja oli kyllä opikein hyvä sellainen. Sillä sai sopivasti pituutta ja tuuheutta räpsyttimiin, eikä valunut pitkänkään päivän aikana.

Cliniquen kierrettävä kulmakynä sävyssä 02 soft brown oli minulle juuri sopiva sävy. Oikein hyvä, olen tainnut hankkia tätä uuden kappaleenkin jo. Cliniqueia olivat myös sarja minikokoisia huulikiiltoja, joita on kokeiltu joskus kauan sitten ja jotka ovat sitten unohtuneet meikkilaatikon nurkkaan. En vaan osaa käyttää huulikiiltoja. Varmaan olivat reilusti vanhentuneita, siksi roskiin nämä.

Lumenen CC meikkivoide sävyssä light on mun arkiaamujen vakiovalinta. Kohtuullinen peittävyys ja kohtuullinen kesto. Loistava hinta-laatusuhde. Tätäkin on jo uusi tuubi käytössä.

Huh, aikamoinen romaani tästä tuli. Jaksoiko kukaan oikeasti lukea tänne asti?

*Tähdellä merkityt tuotteet olen saanut testattavaksi blogin kautta, pääosin pr-tapahtumien goodie bageistä.

8 kommenttia artikkeliin ”2016 toisen kvartaalin roskat

 1. Heiii, Glow without Shine! Käytin sitä vuodesta 2006 alkaen, itse en huomannut tosin mitään eroa, mutta käytin silti. En tiennytkään että se lopetettiin niin pian pakkauksen uudistumisen jälkeen (miullakin nimittäin tuota kuosia vielä oli).

  Tykkää

  • Olisiko jotain pari vuotta lopullisesta lopettamisesta jo, mulla oli näitä vaan hamstrattuna jemmassa 🙂

   Tykkää

 2. Ihanan pitkä postaus:) Näistä meitsi tykkää:)
  Olen monesti harkinnut Dermosilin dekolteeseerumin hankkimista, mutta en ole vielä päässyt toiminnan tasolle. Jätän vieläkin harkintaa:D

  Tykkää

  • Kiva, että tykkäsit, mulla tuppaa aina venymään nää julkaisut, ehkä siksi niiden synnyttäminen onkin niin tuskaista 😀 En tosiaan tiedä onko toi mun dekolteeseerumi jotenkin pahentunutta vai onko tuo normaalituoksu, mutta joka tapauksessa, en tykännyt.

   Tykkää

 3. Nuo S-factorit on ihania, tuoksu on aivan mahtava! 8 hour cream -käsivoidetta kokeiltiin mutsin kanssa joskus kicksissä, jonka jälkeen tulikin kiire etsiä vessaa jotta pääsis pesemään sen kauhean vuohen perseen hajun käsistä pois :DD olikohan se jotenkin pilalla…

  Tykkää

  • IHan joo harmitti kun noi s-factorit loppui, ne oli loistokamaa. Vai vuohen perseen haju 😀 😀

   Tykkää

 4. Vau mikä kasa:o S-factoreille nostan kans peukkua ja monta muutakin kivaa oli joukossa. Emmalle tiedoksi, että kasitunnin ominaistuoksu on vuohen perse, joten tuote lienee ollut ihan kunnossa:D

  Tykkää

  • Neljännesvuodessa ehtii kyllä tosiaan tyhjentyä purkki jos toinenkin. Nyt täytyy kyllä sanoa, että en ole käynyt haistelemassa vuohien perseitä, joten en osaa ottaa kantaa onko kasitunnin ominaishaju todella samankaltainen. Sen vaan tiedän, että minusta se tuoksuu hyvälle, vähän semmoiselle lääkemäiselle. Onkohan siinä kamferia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s