Ensimmäinen varsinainen Konad-kokeilu

Murmiksen ensimmäiset tämän innostuksen aikana väkerretyt kynnet jäivät kuvaamatta, mutta nämä taitavat olla kolmannet viritykset. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, jatkossa otan kuvat oikealla kameralla ja jätän kännykän puhumista ja tekstailua varten.

Aluslakkana Orlyn Nail Armor, koko kynnellä värinä kaksi kerrosta viikko sitten Tallinnasta ostettua Sally Hansen (Xtreme wear) Violet sparks (87) lakkaa  ja ranskalaiset kuviokärjet on taiteiltu Konadin laatalla m56 ja Konadin valkoisella lakalla. Päällä Konadin Top Coat.

Mielestäni Violet Sparks on hiukan harhaanjohtava nimi, lakka on mielestäni enemmänkin pinkki pienellä violetihtavalla häivädyksellä. Tykkään silti kovasti ja mielestäni valkeat koristekärjet (jotka ovat kyllä aikalailla sinne tänne vinksallaan) tuovat mukavan lisän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s