Melkein naturelli-elli

Näin siinä sitten kävi, että heti alkuun tulee kahden viikon tauko värillisiin manikyyreihin. Kyllästyin lakkausten huonoon kestoon ja ensiarvaus syystä on liian pehmeät ja taipuisat kynnet. Voisihan sitä tietysti tehdä joka päivä uudet taideteokset, mutta ihan siihen ei aikani ja kärsivällisyyteni riitä. Jotain muutosta tilanteeseen kaipaan. Siis kynnenkovettajaa kehiin.

nail envy

Päädyin hankkimaan OPI:n Nail Envyä ohuille ja pehmeille kynsille. Ja eilen aloitin sillä kahden viikon tehokuurin, jonka aikana lakkaan kynnet pelkällä vahvistajalla joka ilta ja viikon kuluttua poistan koko hoidon. Tämä siis kahteen otteeseen. Sitten katsotaan onko tapahtunut muutosta kynsissä. Jos tulos on toivottu, niin haaveilen manikyyrien kestävän lohkeilematta jopa useita päiviä nykyisen vajaan vuorokauden sijaan.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s