Varpaissa vanhat minxit ja sormissa vahvistajaa

Kynnenvahvistajaprojekti etenee ja eka viikko on takana. Hienosti on blogisisko Papu pitänyt vauhtia yllä uusien tekniikoiden kokeilussa, kyllä polttelisi itseänikin jo päästä uusia juttuja kokeilemaan. Ei tosin ihan koko aikaa, kun pikkuinen tyttöni on ollut hiukan kipeänä ja silloin eivät kyllä kynnet ole olleet päällimmäisenä mielessä.

Kynnenvahvistajan kanssa on ilmennyt samoja ongelmia kuin lakkojenkin kanssa; pinta murtuu ja sitten lohkeilee. Eli ilmeisesti ainakaan vielä eivät kynteni ole vahvistuneet. Lyhensinkin niitä ja koitin saada enemmän tylppään muotoon, mutta ei tunnu auttavan. Koitan silti olla toiveikas.

Jotta ei ihan koko kaksi viikkoa menisi ilman kuvia, päätin esitellä teille varpaideni nykytilan. Niihin laitettiin ”Lagy Gaga” minxit  elokuun 10. päivä eli reilusti yli puolitoista kuukautta sitten. Olen käynyt uimassa, saunonut, lenkkeillyt ja vaikka mitä, mutta ihan näihin päiviin asti ne ovat olleet siedettävän siistit. Toki ovat hieman kasvaneet tyvestä ulos ja alkuperäinen kiilto on vähän himmennyt, mutta silti melkein edustuskelpoiset (etenkin jos olisi hiukan jaksanut rasvata jalkoja ja hoivata kynsinauhoja…)

vanhat minxit varpaissa

Nyt oli kyllä viime hetket saada edustavaa kuvaa, sillä toisesta jalasta kalvot ovat juuri alkaneet vähän repsottaa ja taitavat saada pian lähtöpassit. Kuulemma nämä matallisävyt ovatkin minxeistä kaikkein kestävimpiä ja samoin varpaissa ne pysyvät pidempään kuin käsissä. Kovasti kyllä suosittelen kaikille. Itse ainakin aion ottaa ensi kesäksi viimeistään uudet.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Varpaissa vanhat minxit ja sormissa vahvistajaa

  1. Komiat varpaat! Jos ei ole kynsissä näytettävää just nyt, niin sitten voi tosiaan kuvata räpylät 😀 Mun varpaillani tosin karkotettaisiin suurin osa lukijoista…

    Tykkää

    • No en tiedä onko noi munkaan jalat kovin kauniit. Mutta minxit ainakin oli. Harmittaa kovasti, ettei tullut kuvattua niitä silloin ihan tuoreeltaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s