Think Pink

Niinhän siinä sitten kävi, että ihan täyttä kahta viikkoa en malttanut kuntokuuria jatkaa. En tiedä oliko vika tuotteessa vai sen käyttäjässä, mutta sain kynnenvahvistajan lohkeilemaan jopa enemmän kuin kynsilakat yleensä. Ja hinku päästä kokeilemaan kaikkia uusia lakkoja ja tekniikoita oli koko ajan hirmuinen.

Naturellikauden jälkeiseksi ensimmäiseksi lakkaukseksi valitsin hyvää tekevän pinkin. Lokakuun 15. päivä vietetään Suomessa Roosa nauha -päivää. Päivän tarkoitus on lisätä ihmisten tietoutta rintasyövästä ja kerätä rahaa sen hoidon tutkimiseen. Itse läheisen rintasyövälle menttäneenä koen Roosa nauha -tempauksen tärkeäksi asiaksi ja Hard as Nailsin MQ:n esimerkkiä seuraten annan pinkin näkyä manikyyreissäni viikon ajan.
Ensimmäinen pinkki onkin China Glazen Fight Like A Woman -sarjasta. Sarjan myynnistä tilitetään osuus rintasyövän tutkimukseen. China Glaze Encouragement on vaalea, lähes maitomainen pinkki hopeisella mikroshimmerillä. Lakka oli helppo levittää ja kahden kerroksen jälkeen vaaleat kynnen kärjet edelleen erottuvat hiukan läpi, mutta tykkään siitä juuri noin.  Kaipasi hiukan kuitenkin vielä jotain lisää, joten lisäilin muutaman kynsitarran ennen päällyslakan levittämistä. Alla ja päällä  Poshea.

CG encouragement

Ensialkuun kynnet tuntuivat hiukan liian vaaleilta, mutta nyt päivänvalossa olen näihin sangen tykästynyt. Samoin ensikokeilussa olleisiin Poshen Fast Drying BaseCoatiin ja Super-fast drying topcoatiin taisi syntyä kestävä suhde.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Think Pink

  1. Ai kun sievät kynnet! Mun näytölläni tosin eivät erityisen vaaleanpunaiset. Olen tykännyt kovasti Poshen pohjalakasta, mutta sen pikakuivattajan suhteen olen vielä vähän harkitsevalla kannalla – mulla on nimittäin jotenkin… tahmapaksua se nyt kun pullo on puolivälissä :S

    Tykkää

  2. Aika haalea pinkki tuo onkin. Melkein valkoinen, mutta kyllä siinä luonnossa hitunen vaaleanpunaista on. Ai pahus, jos alkaa paksuuntumaan. Sehän on kertakaikkiaan harmillista, jos menee puoli pulloa hukkaan. Mitenkähän mahtaa reagoida ohentajaan…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s