Toinen Pinkki

Edellinen lakka kesti siistinä ainakin tuplasti niin kauan kuin ennen, joko kynsien hoitokuuri toi tulosta tai sitten nyt käytetyt materiaalit olivat parempia. Paria kolmea päivää kauemmin ei eka pinkihkö lakkaus kuitenkaan kynsissä viihtynyt. Sitten oli aika laittaa uutta pinkkiä kehiin. (Ja nyt jo pahoittelut superhuonosta ja epätarkasta kuvasta, aamulla pikapikaa ennen vauvauntia sen nappasin, sillä tiedän, että viimeistään uimahallissa likoaminen tuhoaa manikyyrin aina.)

Mutta asiaan. Torstaina illalla tein manikyyrin, jossa China Glazen Second hand silk ja Stockalta ostettuja kynsitarroja. Lakka on tuommonen creme ja oli aika haastavaa saada se levittymään nätisti. Kaksi kerrosta laitoin ja meinasi yhä olla raidallista. Olisi ehkä kaivannut kolmannen kerroksen, mutta pelkäsin sen sitten menevän liian paksuksi ja lohkeavan helposti. Minun makuuni ehkä hiukan liian ”barbi”, mutta tulee sitä ehkä jossain tilanteissa vielä käytettyä. Nyt lakkaus onkin jo historiaa, sillä se alkoi irtoilla levyinä uinnin jälkeen, joten katsoin viisaimmaksi poistaa ennenkuin lähtee osa kynsistä mukana. Olipa muuten haastavaa saada liotettua nuo kynsitarrat irti. Miten te muut sen teette?

2nd hand silk

Nyt sitten miettimään uusia pinkkejä ideoita…

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s