Hyvä noita?

Joskus kyllä ihmetyttää yksittäisiä lakkoja tutkaillessaan, että mistä ne valmistajat oikein mahtaa keksiä nimiä tuotteilleen. Ei varmasti ihan helppoa hommaa.

Mutta tämänkertainen pinkihkö lakka on siis China Glazen Good Witch? Wizard of Ooh Ahz -kokoelmasta. Lakka on ehkä enemmän vaaleanpunainen kuin pinkki, jos ymmärrätte niiden eron samanlaiseksi kuin minä. Tai ehkä kyse on enemmänkin mielikuvista, joita jokin sana aiheuttaa. Olisikohan tuo lakka sitten shimmer vai frost -tyyppinen, siitä en ole ihan varma. Joka tapauksessa sen ensimmäinen kerros oli todella epätasainen, mutta toinen kerros levittyikin sitten todella kauniisti ja oli mielestäni riittävän peittävä kokonaisuus.
Tarkoituksenani oli laittaa tähän Konad-kuvioita päälle, mutta kuivuessaan Good Witch?:in pinnasta tuli kovin röpöläinen, joten jäi laittamatta leimailut. Ilmeisesti nuo lakassa olevat glitterit tms. nousevat lakan kuivuessa hiukan koholle ja aiheuttavat pinnan röpöläisyyden. Tämä efekti ei minun mielestäni kyllä ole kovin kiva, liekö tarkoituksenmukaiseksi aiottukaan. Tätä kirjoittaessani aloinkin miettiä, että onko kyse enemmänkin siitä, että lakkakerros ohenee kuivuessaaan ja siksi nuo klöntit vaikuttavat kohoavan pintaan kuin siitä, että ne todella kohoaisivat. hmmm…

good witch

Arvatkaapa muuten kenen tilaama viiden puikon Dotting Tool Set osoittautui keskenään väriä lukuunottamatta identtisiksi… Himputti.

-Murmis-

Yksi kommentti artikkeliin ”Hyvä noita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s