Epäonninen nail art -yritys ja bling-blingiä

Monta päivää onkin mennyt ihan ilman lakkauksia, kun on ollut muka niin kiire. Olen nimittäin viime aikoina iltaisin tv:n ääressä kynsien lakkaamisen sijaan kutonut villasukkia. Mutta eilen olin lähdössä blogisiskon luo kyläilemaan, niin päätinpä tekaista manikyyrit sen kunniaksi. Ja arvatkaapa kuinka siinä kävi…

No, aluksi kaikki meni oikein hyvin. Värilakaksi levitin pari kerrosta China Glazen Beauty and the beachia, joka levittyi muuten ihan ok, mutta aina meinasi jäädä johonkin kalju kohta. Onnistuin turaamaan yhden kynnen ja tein sen uusiksi. Sitten totesin, että kaipaa hiukan jotain extraa, kun eihän sitä enää nykyään pelkkään plain-lakkaukseen voi tyytyä ;-). Niinpä suttasin päälle tuommoista melkein valkeaa koristelakkaa ja jollain vanhalla mustalla Rimmelin lakalla ja dotting toolilla täpliä. Vieläkin kaikki ihan ok, mitä nyt muutaman kynnen koristus oli varsin abstraktia taidetta ja muutenkin vielä kovin horjuvaa. Poshen pikakuivattajaa päälle ja puoli tuntia rauhallisesti ja kädet kauniisti paikoillaan.

Sitten kiireesti pakkaamaan pikkuihmisen tavaroita, jotta päästään matkaan. Pakkaamisen ja pukemisen jälkeen kymmenestä kynnestä neljän lakkaus oli tuhannen rutussa ja yhden väreistä oli hävinnyt puolet. Ei sitten vissiin ollut ehtinyt kuivua. Onneksi olin ehtinyt ottaa kuvan siinä kuivatteluvaiheessa. Kelmeässä loisteputkivalossa tosin.

nail art 1

Ja mitäkö sille manikyyrille sitten tapahtui? Se katosi taivaan tuuliin ja vanutuppoihin lyhyen kävelyn aikana…

Innostuinpa sitten minäkin tilaamaan Viva la Nailsin sample-packin. Ihanaa bling-blingiä oli sitten vähän liiankin kanssa, kun yksi pussukka oli vuotanut (en taida olla ainut, kenelle näin on käynyt…). Mutta ainahan käsilukussa pitää hiukan blingiä olla, minulla on nyt sisäpuolella, kun tuo paketti oli hetken siellä matkalla postista kotiin.

Minun pakettini sisälsi kolme settiä kynsitarroja, kolme settiä water decalseja ja seitsemää eri glitteriä/kuviota tms. Alla kuvia koko komeudesta, toisena lähikuvaa noista glitraavista. Tarroja ja waterdecalseja tulee taatusti käytettyä, mutta saapa nähdä mitä noille muille keksin. Mitenköhän niitä voisi luonnollisissa kynsissä hyödyntää. Yleensä noita kai laitetaan akryylin/geelin sekaan?
Vivalanails1

Vivalanails2 bling

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s