Liukuvärjäys tai yritys ainakin

Ei se taas niin helppoa ollutkaan. Tällä kertaa innostuin kokeilemaan liukuvärjäystä, kun monessa blogissa olin nähnyt makeita kynsiä sillä metodilla toteutettuina. Ja tutorialit saivat homman näyttämään jälleen ei nyt ihan helpolta mutta mahdolliselta kumminkin. Vaan kuinkas kävikään. Liekö valitsin väärät lakat kokeiluun vai olenko muuten vaan niin tumpelo, että kovin suuresta liukumasta ei tässä tapauksessa kannata puhua. Ihan vaaleaa en saanut aikaiseksi ollenkaan ja tummastakin alkoi pohja pilkottaa, kun väri kuivui sieneen.

Ensin kuva kera salaman (onko mun pikkurilli tosiaan noin paljon muita lyhyempi o_o ):
liuku1flash

Ja ilman salamaa:
liuku1no flash

Pohjavärinä aiemminkin blogissa esiintynyt Sally Hansen  Xtreme wear 87 Violet Sparks. Töpötysvärinä oli Orlyn Velvet Rope, jossa ilmeisesti on aika voimakkaasti tuota pigmenttiä. Tuossa Velvet ropessa on myös hopeista glitteriä,  joka ei taida kovin hyvin kuvista erottua. Liukuvärilakkauksena tuo ei ole ehkä ihan onnistunein, mutta riittävän kivannäköinen muutaman päivän käyttöön mielestäni.

Ja kyllä tuo Sally Hansen vielä vähän pinkkiin taitaa vivahtaa, vaikka enemmän mennään tässä lakkauksessa jo violetin suuntaan… Seuraavalla kerralla sitten jotain aivan muuta väriä.

-Murmis-

PS. Ostin muuten aivan ihanantuoksuista käsivoidetta; Orlyn Rich renewal Pucker (Papaya & Grapefruit). Sitä levittää mieluusti jo ihan tuoksun takia, mutta imeytyy myös hyvin, vaikka onkin aika rasvainen. Nam.

3 kommenttia artikkeliin ”Liukuvärjäys tai yritys ainakin

    • Helsingin Stockmannilta se minun mukaani tarttui. Ei ihan halpaa, jotain 9 euroa oli 60ml muistaakseni, mutta päätin vähän helliä itseäni.

      Tykkää

  1. Joo, mullakin kompastui edellinen liukuvärjäys siihen, että lakka oli liian pigmenttinen ja tumma, jolloin rajaa ei saanut millään häivytettyä. Tuommoisen tumman lakan kanssa pitäisi varmaan saada väliin vielä muutama vaaleampi sävy, jotta liukumasta tulisi pehmeämpi. Vaan minkäs teet, jos ei varastossa ole kovin montaa tummuusastetta suunnillee samaa väriperhettä (mulla ei ainakaan ole, vielä…).

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s