Lady in Red

Tulipa nyt laitettua tuommoinen otsikko, vaikka leidiydestä en ole aina ihan niin varma. Mutta punaiset on kynnet joka tapauksessa, päätin laittaa kunnolla vaihtelua säkenöiviin shampanajaruusukynsiini. Eilen illalla siis lakkasin pohjalle ensin OPIn Nail Envy -vahvistajaa, päälle kaksi kerrosta Ciaté paint pots numeroa 037 showgirl ja päälle Poshen topcoat. Tuo Ciatén lakka on päätynyt kokoelmiini pedikyyrin kylkiäisenä; lakan sai mukaan hoidon päätteeksi. Muuten ei ehkä olisi tullut hankittua, nettikaupoissakin lakkojen hinnat taitaa yleensä olla kympin paikkeilla.

Lakka levittyi ihanan helposti ja peitti hyvin, tuo kaksi kerrosta on varsin riittävä, vaikka salaman avulla otetuissa kuvissa kynnen vaalea kärki hiukan näkyykin. Tavallisessa valossa väri on ihan tasainen. Showgirl on hiukan magentaan vivahtava punainen, jossa on punaista ja kullansävyistä shimmeriä. Voisi sopia hyvin pikkujouluaikaan… Pullo rusetteineen on tosi sievä ja pitkästä korkista sai hyvin otteen. Leveä sivellin vaati hiukan totuttelua, mutta kun sen kanssa oli hetken harjoitellut, toimi se valtavan hyvin. Joskus siveltimet on vähän tönkköjä, mutta tässä se oli paksuudestaan huolimatta pehmeä ja levittyi hyvin melkein koko kynnelle.

Ensin kuvassa pullo, josta näkyy aika hyvin lakan todellinen väri:
ciate-showgirl
Tässä salamaa käyttäen otetussa swatch-kuvassa lakka näyttää hiukan vaaleammalta kuin normaalissa valaistuksessa.
ciate-showgirl-swatch

Ja pitihän näihinkin kynsiin jotain koristelua laittaa… Päädyin kokeilemaan nimettömiin Viva la Nailsin samplepaketissa tulleita Water Decal kuvia. Kuva oli helppo asetella paikalleen ja erityistä plussaa tuli ohuudesta. Päällyslakan jälkeen kuvan reunaa ei erota kohoumana, kuten tarrojen kanssa usein käy. Näitä voisi hankkia vaikka lisääkin. Kuva on  otettu ilman salamaa ja siinä lakan väri on mielestäni lähinnä oikeaa, vaikka kuva muuten ei olekaan ihan parasta laatua.

ciate-showgirl butterfly

Olen aina ollut sitä mieltä, että en oikein ole punaisten kynsien ihminen. Mutta saatoinpa olla väärässä. Olen näihin aika tykästynyt.

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”Lady in Red

 1. Katotaan vaan, niin kohta alat etsiä sitä täydellistä punaista kynsilakkaa! Mulla on jo etsintä päällä. Ens kuussa voiskin sijoittaa pariin kandidaattiin, paitsi että nyt on menossa kynsimasis kun kaikki piti lyhentää. Saako kolmen ja puolensadan veronpalautusrahat käyttää kynsilakkoihin? Ai eikö? Höh!

  Tykkää

  • Voihan siinä niinkin käydä. Tää syksyn harmaus ja pimeys on saanut mut tykkäämään yhä erottuvammista väreistä. Entinen minäni siis käytti hyvin nude-sävyisiä lakkoja silloin kuin käytti. Tänäänkin postilaatikkoon tupsahti muutama aika shokkiväri…

   Tykkää

 2. Minusta veronpalautukset voisi vallan mainiosti käyttää kynsilakkoihin 😀 Sääli kun itse sain mätkyjä! Toi on kyllä kaunis punainen, ja livenäkin oli tosi sievä… ja ah, miten kuvauksellinen pullo 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s