Radiant Rose

Sainpa taas otettua lakkauksesta jonkinlaisia kuviakin. On muuten haastavaa näin syksypimeällä, kun auringosta ei näy vilaustakaan pilvien takaa. Jäi mm. yhdet hololakkaukset dokumentoimatta, kun en ehtinyt niitä kuvaamaan ennenkuin jo olivat katastrofaalisen lohkeilleet. Keinovalossa ne eivät vaan päässeet kunnolla oikeuksiinsa.

Mutta asiaan. Tällä kertaa lakkana Nubarin Radiant Rose ja pienet koristeet Konadin laatalla m77. Kyllä huomaa, että tämä lakka on tilattu ihan ensimmäisessä lastissa tänä syksynä, kun näistä kynsijutuista innostuin. Silloin tuli tilattua vain vaaleita ja hillittyjä sävyjä. Nyt innostuksen edettyä olen alkanut vaatia lakaltakin enemmän näyttävyyttä (ehkä syksy tuo soppaan osansa) ja tämä tuntui alkuun jopa liian nude-lakalta.

En oikein tiedä, mistä tuo rose tuohon lakan nimeen tulee, sillä hyvällä tahdolla tässä erottuu vain hiukan kermaisen vaaleaa väriä, ruusunpunasta on turha puhuakaan. Ihanat mikroglitterit tosin pelastivat paljon. Ne säkenöivät ja kimaltelevat kauniisti valon niihin osuessa. Ensimmäisessä salamalla otetussa kuvassa ne eivät juuri erotu, mutta ilman salamaa otetussa toisessa kuvassa edes vähän näkyvät. Lakka oli helppo levittää ja kaksi kerrosta sitä laitoin. Kolmaskaan kerros tuskin olisi tuonut tuon suurempaa peittävyyttä. Siisti arkisävy.

Nubar radiant rose flash

Nubar radiant rose no flash

Värilakat siis tuli levitettyä kynsiin jo eilen. Tänään sitten innostuin testailemaan torstaina Stockalta mukaan tarttunutta Konad-laattaa. Nimettömiin koitin askaroida koristuksia tummansinisellä Konad-lakalla ja hiukan turkoosia koristelakkaa kuvion ”timantin päälle”. Peukaloakin koristelin, mutta se meni tietysti pieleen ja jouduin uusimaan lakkausta pohjia myöden. Siihen kokeilin sitten ”hiukan” Viva la Nailsin glitteriä, mutta ei onnistunut ihan toivotulla tavalla. Glittereistä siis lisää myöhemmin, yksi idea nimittäin odottaa toteuttamista…

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”Radiant Rose

 1. Ihana manikyyri! Hillitty, mutta nuo helminauhat tuovat siihen juuri ’sen jonkin’. 🙂

  Tykkää

  • Kiitos. Konad-leimailuilla saa tosiaan kivan lisän manikyyriin. Matkaa taituriksi noissa leimailuissa on vaan vielä pitkälti. Siksi usein leimaankin vaan yhden kynnen, niin ei tarvi jännittää saako samanlaisia aikaiseksi ;).

   Tykkää

 2. Iih, olen kyllä niin kade noista sun tyylipuhtaista Konadoinneista 😛 Minen saa aikaan noin nättiä jälkeä…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s