Ekat rakennekynnet

Nyt meni sekin neitsyys, sillä viikko sitten mulle sitten laitettiin ekat rakennekynnet. Olin niin kypsynyt lohkeileviin ja jatkuvasti katkeileviin kynsiini, joissa lakka ei suostu pysymään edes kahta päivää, että päätin kokeilla, miten mulle sopisivat geelikynnet.

Kahteen sormeen laitettiin tippi, kun oli lohjennut niistä kynsi tosi lyhyeksi ja kolmeen laitettiin muotti, millä hiukan profiilia pidennenttiin mätsäämään muiden kanssa. Muihin sitten vaan geelattiin omat kynnet, jotka olivat ihan mukavan mittaisia sellaisenaan. Käytössä olivat Ciatén geelit.

Kokemus oli oikein positiivinen, siitäkin huolimatta, että geelien kovettaminen oli aika lämpöistä hommaa. En ollutkaan tiennyt, että UV-kovettuminen on niinkin eksoterminen reaktio. Ensin siistittiin oma kynsi, sitten laitettiin ne muutamat tipit ja muotit ja sitten eka kerros geeliä. Viilausta ja muotoilua, sekä koristelua valkoisella geelillä ja hileillä ja sitten taas rakennegeeliä. Sen jälkeen lopullinen muotoonhionta ja kiiltogeelaus. Olisikohan siihen mennyt sellainen tunti ja 45 minuuttia kokonaisuudessaan.

Valitsin aika vaaleat kuvioinnit näin ekoihin kynsiin, jotta päällelakkaus olisi helpompaa. Ajattelin nimittäin, että enhän minä kolmea viikkoa jaksa samassa manikyyrissä olla, mutta ainakin eka viikko on mennyt ilman haaveita muutoksesta tyyliin. Muutaman kynnen olen ehtinyt myös hiukan reunasta lohkaisemaan kynnenalusia puhdistaessani, sinne oli jäänyt pieniä paakkuja, joita tyhmyyksissäni hiukan rapsuttelin. Kokemus on tähän mennessä ollut oikein positiivinen, joten tuskin jäävät viimeisiksi geelikynsikseni. Seuraava huolto onkin jo reilun kahden viikon kuluttua.

Ekat geelikynnetTässä kuvassa vasemman käden kynsiä, noista keskisormessa on ollut muotti, muuta ovat oman kynnen geelauksia. Kädet ovat kuvassakin taas aika kuivat, pakkaskelit eivät todellakaan helli minun käsiäni. Ei auta vaikka kuinka rasvaisi, hetken päästä on tassut taas ihan kuivat.

Jos etsit hyvää paikkaa laitattaa geelikynnet Pohjoisessa Kymenlaaksossa, niin voin lämpimästi suositella Beauty Memoriesia. Ystävällinen ja välitön tunnelma ja asiantunteva palvelu.

-Murmis-

6 kommenttia artikkeliin ”Ekat rakennekynnet

 1. Ilmeisesti asustelet kouvolassa päin, itse asun Valkealassa. Olen myös kynsienlaittoon hurahtanut ja kovasti kiinostaisi mennä laittamaan kynnet ammattilaiselle kun osaisi vain valita että minne menisi 🙂

  Tykkää

  • Olen kotoisin kyllä sieltä nykyisen Suur-Kouvolan alueelta, vaikka enää en siellä asukaan. Tuo mainitsemani liike on vakiohoitolani siitä sattuneesta syystä, että kälyni sitä pitää. Jos vielä siellä suunnalla asuisin, olisi sen vakioasemaan varmasti muitakin syitä, ehdottomasti suosittelen paikkaa.

   Tykkää

 2. Voi kun sievät geelit! Ihan hauska kuvio vaikka hillitty ja rauhallinen 🙂
  Onko noi kuinka paksut? Himottaisi ottaa mutta pelkään että ne on sellaiset paksut pököt sitten :/

  Tykkää

  • No onhan ne tietysti paksummat kuin luonnolliset kynnet ja ihan alkuun sen huomasi itsekin. Mutta nyt kun nämä on olleet käsissä jo puolisentoista viikkoa, niin enää en huomaa, että nämä olisivat kovin paksut. Toki kärjestä kun tarkkaan katsoo paksuuden näkee, mutta vaikea sanoa kuinka helposti nämä toinen ihminen ilman tarkempaa tarkastusta huomaa rakennekynsiksi.

   Tykkää

 3. Tosi nätit. 8)

  Haloohaloo! Millon joku päivittää uutta postaustaa! Äkkiääkkiä. Mä jo aattelin, että joko te ootte lähteny synnyttämään!

  Tykkää

  • Kiitos. Näiden rakennekynsien huono puoli on, että ei ole tullut lakattua vielä päälle mitään, kun olen tykästynyt näihin tämmöisinä :). Ehkä lähipäivinä jotain tulee kumminkin kokeiltua…

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s