For Audrey

Joskus aiemmin jo olen varmaan maininnut, että turkoosi on yksi lempiväreistäni ja siksi varmaan kokoelmiini on päätynyt ihana pastelliturkoosi For Audrey China Glazelta. Tämän lakkauksen tein tiistai-iltana (alla ja päällä  Poshea) tarkoituksenani leimata päälle jotain koko kynnen kuviota, mutta niinpä siinä kävi, että en saanut aikaiseksi. Nimittäin omia koko kynnelle tarkoitettuja laattakuvioita tarkastellessani tein surkean havainnon, että minun kynsilleni Konadin sekä Bundle monsterin kuviot ovat auttamatta liian pieniä. Samalla heräsi tietysti halu tilata jostain laattoja, joissa koko kynnen kuvat olisivat suurempia…

Niinpä nämä karkkikynnet saivat olla ihan itsekseen lauantaihin asti, jolloin uimahallikeikka vasta sai sen lohkeilemaan. Jopa miespuolinen työkaveri totesi näiden olevan makean väriset. Kuva otettu kelmeässä loisteputkivalossa ja kuten huomaatte, ihan ei enää mennyt kynsinauhoille, mutta ei silti kovin siisti lopputulos.
for Audrey

Miten teillä muilla, koitatteko sävyttää vaatteet kynsilakan mukaan? Minä olen kai hiukan nihilisti tässä asiassa, mutta itseäni usein häiritsee, jos lakkaukseni ja vaatteiden värit eivät soinnu yhteen. Etenkin nyt töissä ollessa. Pitänee hiukan pyristellä tästä tavasta eroon, muuten jää kyllä moni kaunis lakka käyttämättä.

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”For Audrey

  1. Ihana väri! Montako kerrosta tarvittiin peittävään tulokseen? Voi olla, että mun on iiiihan pakko hankkia toi lakka kans, näen jo sieluni silmillä sen päällä jotain leimailuja ChG Millenniumilla… 😀

    Tykkää

  2. Laitoinkohan mä kaksi kerrosta tota muistaakseni. Pitää seuraavalla kerralla kirjata muistiin tarkemmin. Mulla oli tarkoituksena leimata päälle jotain vihreää ehkä…

    Tykkää

  3. Mun mielestä vaatteiden ei tartte mätsätä lakan kanssa. Esim. kirkkaan värinen lakka neutraalin väristen vaatteiden kanssa pääsee tosi hyvin esiin ja vastaväripareilla on sama vaikutus. 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s