En vaan osaa

Tarkoitukseni oli lakata ja leimata koko kynnelle jotain kivaa, vaan toisinpa taas kävi. Leimailu ei alkanut onnistua ei sitten millään; kuviot ei nousseet laatalta kunnolla ja jos hiukan nousivatkin, niin eivät suostuneet siirtymään kynnelle kauniisti. Ja kyllä otti taas päähän. Ja niinpä aloin suunnittelemaan XL-stamperin ja isoille kynsilleni sopivien koko kynnen laattakuvien hankkimista.

Jotain piti kuitenkin kynsille saada aikaan ja koska edellinen lakkaus oli ihan plain, niin ehdottomasti piti saada jotain ekstraa. Siinä sitten muutamaan kertaan kynsiä leimailuyrityksistä siistittyäni päädyin kokeilemaan jotain aivan muuta kuin leimaamista. Niin syntyi tämä en vaan osaa -manikyyri, johon en myöskään ollut kovin tyytyväinen, mutta joka pysyi silti kynsillä melkein viikon.

Vaalea violetti koko kynnellä yhtä suosikkiväriäni: China Glazen Agent Lavenderia ja kärjissä OPIn Funky Dunkeytä. Ja koska en osaa vapaalla kädellä tehdä nättejä tippejä, suttasin lakkojen rajalle vielä Art Club Solid Silver -koristelulakalla hopeiset korosteet. Alus- ja päällyslakka jälleen Poshea.

En Vaan Osaa

Harjoitukset siis jatkuvat, ehkä vielä joskus olen joihinkin aikaansaamiini lakkauksiin tyytyväinenkin.

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s