Epäonnista leimailua

Viime aikoina ei oikein mikään ole tuntunut allekirjoittaneelta onnistuvan kynsien koristelun saralla. Vaan enpä ole silti luovuttanut. Tällä kertaa päätin tyytyä kokeilemaan pienehköä koristekuviota, kun uudet koko kynnen kuvat eivät näitä kynsiä koristellessa olleet vielä saapuneet.
Vaan eipä taaskaan meinannut onnistua, vaikka koristelakkana oli blogisisko Papunkin usein onnistuneesti käyttämä China Glazen Millennium, alla China Glaze Harmony ja laattana BM04. Epäilen, että kynsilakanpoistoainedispenseriini oli epähuomiossa eksynyt jotain sopimatonta tavaraa, jossa oli öljyä tms., sillä kuviot eivät meinanneet millään nousta leimasimelle. Jotain sain kuitenkin aikaan aikani tuherrettuani ja lopulta toista lakanpoistoainetta kaapista haettuani.
Epäonnista leimailua

Ei missään nimessä täydellinen, mutta olin kuitenkin tulokseen lopulta melko tyytyväinen. Vaan kuinkas sitten kävikään. Seuraavana päivänä innostuin tekemään hiaman puutarhatöitä, hanskat kädessä toki, mutta siitä huolimatta oli manikyyri illan tullen järkyttävästi lohkeillut ja enää muisto vain.  Tämän kokeilun kesto oli siis ikävä kyllä vain alle 24 tuntia.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Epäonnista leimailua

    • Kiitos :). Kyllä itseänikin hiukan harmitti, kun kaiken äheltämisen tuotos niin nopsaan tuhoutui. Mutta pääsipähän sitten kokeilemaan taas jotain uutta.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s