Onnea voittajille!

Arvontamme osallistumisaika loppui viime yönä ja niinpä tänään päästiin arpomaan onnekkaat voittajat. Koska allekirjoittanut eli Murmis oli koostanut kaikista osallistujista listan, päätimme että Papu saa toimia onnettarena ja arpoa numerot Random.orgista. Hän tiesi ainoastaan arpojen kokonaismäärän eli 158.

Ensin arvottiin kaikista onnekkain, joka saisi toivelistansa ykköspalkinnon. Hän oli tällä kertaa sofia, jolle lähtee siis paketti A.

Toiseksi onnekkain arpajaisissamme tällä kertaa oli Selma, jonka mieluisin paketti oli B, joten se lähtee hänelle.

Kolmas voittajamme oli Anuliini, jolle lähtee paketti C.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta ja mielenkiinnosta. Voittajiin otetaan yhteyttä tämän päivän aika spostitse. Koitamme Papun kanssa saada kirppiksemme kasaan jossain vaiheessa myös, mutta siitä ilmoitettaneen sitten hyvissä ajoin ennen sen alkua.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Onnea voittajille!

  1. Hiiii! Palkintokuori kolahti postilaatikkoon tänään. Sisältö oli täysin priimakunnossa. Oli ihana availla paketteja ja alkaa heti miettiä käyttökohteita. W&C:n Cyber, violetti-vihreä metallinen duochrome, on ehdoton ykkössuosikkini. Miten raaskitte luopua niin ihanasta lakasta?! Onko syynä Zoyan Adina? 🙂 Kiitoskiitos mahtavasta palkinnosta ja hyviä kesälakkauksia!!

    Tykkää

    • Ihanaa kuulla, että palkinto on mieluisa! Mulle ei vaan kerta kaikkiaan kolahtanut yhtään se Wild & Crazy, hyvä että se sai nyt rakastavan kodin 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s