Vihdoin ”se oikea”

Tämä on tosirakkautta ensikokeilulla. Kuten jotkut ehkä muistavatkin, päädyin tilaamaan NfuOh:n Aqua Base aluslakan, jota monet ovat hologrammilakkojen alle suositelleet.  Ja samalla tuli tilattua myös kauan himoitsemani NfuOh 65 sekä pari muutakin pulloa.

NfuOh65 ja aqua base

Aqua Basea ja Nro 65 sinistä hologrammilakkaa tuli kokeiltua ihan ensimmäisenä. Aqua base levittyi ihan unelmahyvin. Etukäteen hiukan olin huolissani, kuinka nopeasti se kuivuisi, kun kiekolla se ei meinannut hyytyä ollenkaan. Mutta ainakin luonollisella kynnellä kuivuminen oli todella nopeaa. Sitten NfuOh 65:sta päälle ja melko hyvä tuli jo yhdellä kerroksella. Kahdella kerroksella tulos oli kaunis ja tasainen eli oikein riittävä mielestäni. Päätin testata kestävyyttä ilman päällyslakkaa, jotta se ei vaikuttaisi tähän puolitieteelliseen testaukseen ;). Lakka kuivui ilman pikakuivattaviakin ihan hetkessä.

NfuOh65

Hologrammilakkojen kanssa ongelma nro 1 on siis levittyvyys. Ainakin sen ongelman Aqua base poisti kertaheitolla. Pitää vielä kokeilla yhdessä esim aiemmin esittelemäni Make Up Storen hololakan kanssa, toivotaan, että tulos on sen kanssa yhtä hyvä.

Toinen ongelma ainakin minulla holojen kanssa on lakan nopea kuluminen ja lohkeilu. Mutta no worries, siihenkin tämä ihanan ihana aluslakka auttoi. Lakkauksen taisin tehdä tiistai-iltana ja lauantaihin mennessä ei ollut tullut yhtään lohkeamaa. Kynsien kärjistä oli toki lakkaa kulunut, mutta ei vielä hirmuisen häiritsevästi. Siis ainakin NfuOh:n omaa hologrammilakkaa käyttäessä, kesto on todella hyvä. Aivan ehdottomasti testaan muillakin hololakoilla vielä, mutta jo nyt olen ihan hurjan onnellinen investoinnistani, sillä tämä tekee hololakan käytöstä paljon miellyttävämpää.

Lakkoja poistaessani paljastui vielä yksi hyvä puoli; vesipohjainen aluslakka liukeni todella helposti ja lakkojen poistaminen sujui suit sait sukkelaan. Melkein pitää testata, miten Aqua base toimii muidenkin lakkojen alla…

-Murmis-

ps. lisää kysymyksiä saa laittaa, minä ja blogisiskoni Papu vastaamme mielellämme mieliinne tulleisiin kysymyksiin. Vastauksista tulee sitten oma postaus jossain vaiheessa.

6 kommenttia artikkeliin ”Vihdoin ”se oikea”

 1. Ooooh.. olen niin kauan himoinnut Nfu Oh:n lakkoja.. ja tuo aluslakka kuulostaa ihan unelmalta. 🙂

  Tykkää

 2. Kiitos. Nämä oli niin makeat kesäkynnet, että tuskin menee kauaa, kun pitää laittaa uudelleen kynsille sama combo. Aurinkoisena päivänä autoa ajellessa piti ihan oikeasti koittaa keskittyä ajamiseen, kun teki mieli vain ihailla komeaa kiiltoa.

  Tykkää

 3. Etsin paikkaa, mistä Nufuja saa tilata, mutta löysin vain sen tamperelaisen tukun.
  Eli annatko vinkin mitä kautta olet tilannut niitä/mistä niitä saa tavallinen kuluttaja ostaa.
  Kiitos! 🙂

  Tykkää

  • No minä tilasin omani juurikin tuosta tamperelaisliikkeestä, josta kyllä tavallinenkin kuluttaja voi tuotteita tilata. Blogisisko Papu tilasi omat Nufunsa Virosta ja se oli kuulemma jopa minun tilaustani sujuvampaa (ja edullisempaa), joten sitä nettikauppaa voisi varmaan suositella. Tästä artikkelista: http://edeskynnet.wordpress.com/2011/05/18/heaven-im-in-heaven/ löytyy linkki Viis Ilusalongiin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s