Palloja ja renkaita

Lauantaina tuli tehtyä ystävän häihin kynnet, joiden oli tarkoitus mätsätä mekkoon, mutta en oikein osaa päättää, tuliko niistä hyvät vai ei. Toisaalta niissä on samaa henkeä ja hyvin yhteensopivat värit, mutta toisaalta ne ovat mielestäni pieni sekasotku. Ja päällyslakkaa laittaessani huomasin, että osa kuvioista oli jäänyt vajaiksikin vielä… Kuitenkin nämä ovat yhä kynsillä ja ovat saaneet paljon huomiota, joten ei kai nämä ihana kamalat ole.

Alla Poshen nopeasti kuivuva aluslakka, koko kynnellä China glazen For Audrey, sitten dotting toolilla valkoisia palloja (OPIn Alpine Snow) ja päälle vielä Essien Coat Azurella leimailut Magno Nailsin H7 laatalla. Päällyslakkana kokeilin ekaa kertaa Seche Viten pikakuivattavaa. Se toimi tosi hyvin, vaikka tuoksuikin aika kamalalle. Kuvassa taustalla mekko, johon kynsien oli tarkoitus sopia.
mixandmatch
Tuo kuvioinnissa käytetty Essien Coat Azure oli pitkään himotuslistallani ja olin ihan intona, kun se Nail etc:n paketti, jossa oli kyseinen lakka mininä kera muutaman muun lakan samasta kokoelmasta (Spring collectionin mini cube), tuli. Vaan arvatkaapa mitkä oli fiilikset, kun pakettia avatessani kynsilakan tuoksu oli melko voimakas ja juuri eniten odottamani lakka oli tässä kunnossa:
Essie CA spill

Pullo oli siis hiukan raollaan ja vuotanut siksi. Harmitti todella. Ja lisää harmitti, kun huomasin, että tilaamani China glazen Cha cha cha oli vaihtunut Electric pineapleksi. Pientä lohtua toi se, että testattavaksi tilaamani Seche viten päällyslakka oli kasvanut ministä normikokoon. Mutta yksi emaili riitti korjaamaan tilanteen. Sain uuden Coat azuren ja CG:n cha cha chan postissa ja ne tulivat perille asti vuotamatta.  Leimailut muuten tein juuri tuolla vuotaneella hiukan paksuuntuneella coat azurella.

-Murmis-

P.S. Eikö teille enempää kysymyksiä tule mieleen?

4 kommenttia artikkeliin ”Palloja ja renkaita

 1. Nailetcille noi väärät tuotteet ovat aika normaaleja… Ainakin tuttujen kokemusten perusteella. Itse tilasin joskus alus- ja päällyslakkoja 3 kpl ja noista kolmesta tuotteesta yksi oli oikea 😀 Kannatti valittaa, sillä lähettivät uudet ilmaiseksi ja ilman korvausta. Ei tarvinnut niitä vääriäkään lähettää takaisin.

  Tykkää

 2. Ihanaa että sait oikeat tilalle.
  Juuri nailetc:ltä mulla jäi violetti CG harmony tulematta!! 😡 kävin sitä sähköpostisotaa ja viestittely päättyi siihen, että sieltä lähetetään viipymättä puuttuva tuote.. koskaan se ei mulle saapunut

  Tykkää

 3. Mulla kaikki aiemmat tilaukset ovat olleen ihan virheettömiä, joten tämä oli eka sekaannus minulle. Itseasiassa eka sekaannus minkään tilauksen kanssa. Mutta tosiaan, homma hoitui yhden emailin lähetettyäni, joten ei jäänyt paha mieli. Ja toi Electric pineapple jäi mulle, eikä tarvinut mitään muutakaan palauttaa. Electric pineapple päätyy kyllä kirppikselle, ei nimittäin ole ollenkaan mun väri.

  Tykkää

 4. Blogisisko käy täällä nyt vain toteamassa sen, minkä jo aiemminkin sanoin: nuo kynnet on ihanat ja sopivat tosi kivasti yhteen juhla-asun kanssa ♥

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s