Kesävihreää

Jos olisit vuosi sitten väittänyt minun oleilevan aivan tyytyväisenä vihreissä kynsissä ja vieläpä ihan julkisella paikalla, en olisi välttämättä uskonut. Vaan niin siinä kävi, että China Glazen kesäkokoelman lakka Cha cha cha löysi tiensä ostoskoriini ja kokelmaani. Ja kas, sehän näytti kesäkynsillä oikein mukavalta.
CG chachacha

Tarkoitus oli leimata näille jotain graafisia kuvioita päälle, mutta kun illalla lakkasin ja seuraavana päivänä jo oli ekat lohkeamat, niin enpä sitten viitsinyt. Jotenkin minusta tuntuu, että OPIt ja Essiet on pysyneet kynsillä pidempään lohkeilematta. Mutta en minä china glazeja silti hylkää…

-Murmis-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s