Koristeluharjoitus

Minun kesiini ovat  jo vuosia ennen varsinaista suurta laikkailuinnostustani kuuluneet kirkkaanvärisiksi lakatut varpaankynnet. Ja usein on lakat olleet varpaissa talviaikaankin.  Jotenkin varpaissa olen aina uskaltanut käyttää kirkkaampia ja säihkyvämpiä lakkoja kuin käsissä. Nyt oli varpaissa ollut jo jonkin aikaa testissä Nfu-Oh:n hololakka ja se alkoi olla pahasti kulunut. Ei nimittäin ole enää ihan helppoa lakata varpaankynsiä, kun laskettuun aikaan on enää ihan pieni hetki ja varpaita ei enää juuri näy mahan takaa. Mutta nyt päätin tsempata ja lakkasin sekä sormen- että varpaankynnet China Glazen Limbo Bimbo -lakalla. Varpaissa näyttää hyvältä, vaikka aika hot pink ja kirkas onkin (kunnon kuvaa en ylettänyt ottamaan, sorry), mutta sormissa väri tuntui ehkä hiukan liiankin räväkältä.

Niinpä päätin harjoitella hiukan nail art -kuviointeja. Harjoittelu olikin ollut jo pitkään ToDo-listalla.

CG Limbo bimbo

Ei ehkä kovin originellit kuvioinnit, mutta päätin aloittaa ensikokeilut aika yksinkertaisella designilla, jottei tulisi niin suuria suorituspaineita. Siis pari sipaisua mustaa koristelakalla  ja sitten dotting toolilla pari pisaraa OPIn Alpine snowta. Hiukan sotkeentui etusormen kuviot, kun en ensisipaisulla saanut päällyslakkakerroksesta tasaista ja oikean käden kuviot eivät tietystikään onnistuneet ihan yhtä hyvin, mutta noin kokonaisuutena tykkään näistä kyllä aika paljon. Ja kivasti kuviot hiukan vaimensivat shokkipinkkiä sävyä, joka ei kuvassa ole ihan yhtä säihkyvä kuin luonnossa auringonvalossa.

-Murmis-

3 kommenttia artikkeliin ”Koristeluharjoitus

  1. Tosi nätit.olen itselle käyttänyt myös tuollaista samantyylistä koristelua ja tykkään tosi paljon sen yksinketaisuudesta.

    Tykkää

  2. Minulla on tuo sama pinkki lakka ja se on kyllä tosi ihanan värinen luonnossa. Ensin vierastin sitä, mutta muutaman kerran käytettyäni varpaissa ja/tai koristelujen kanssa ei enää tunnukaan liian räikeältä.

    Tykkää

  3. Täytyy tunnustaa, että parin päivän jälkeen minustakaan lakka ei tuntunut enää ollenkaan liian kirkkaalta. Harmi vain, että aika pian alkoi lohkeilla ja jouduin sen poistamaan. Olisisi sitä ja noita koristeluja hiukan pidempäänkin voinut pitää kynsillä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s