Paljon onnea meidän blogi!

Ai hurjaa, ekasta postauksesta on aikaa jo vuosi. Kylläpä aika on kulunut nopeasti. Toisaalta tuntuu, että blogia on pidetty jo kovin kauan. Monta uutta juttua olemme vuoden aikana oppineet ja kokeneet. Vaan edelleen on paljon opittavaa ja kokeiltavaa, siis blogimme jatkaa matkaansa kohti vaihtelevia ja uusia kynsihaasteita.

Vuoden aikana kommentteja on 153:een artikkeliin kertynyt 808 kappaletta. Aikamoinen määrä. Kiitos kaikille, jotka olette olleet ensimmäisen vuoden aikana seuranamme, kommenttinne ja käyntinne lämmittävät mieltä!

Juhlistamme syntymäpäivää pienellä arvonnalla; kaikkien kommentoijien kesken arvotaan yllätyspaketti.

Juhlatunnelmissa, Papu ja Murmis

ps. arvonta-aika päättyy viikon kuluttua eli 24.9. klo 24.

42 kommenttia artikkeliin ”Paljon onnea meidän blogi!

 1. onnea blogille ! ja tietysti, kiitos €teille että jaksatte jakaa tietonne/taitonne meille 😉

  Tykkää

 2. Paljon onneeaa vaan! Vai miten sitä nyt silloin tarhassa laiulettu… Kiitos kuitenkin siitäettä olette kuluneen vuoden aikana jakaneet meille lukijoille kynsitaiteilujanne 🙂

  Tykkää

 3. Joko on opittu kävelemään? Sanoja? Onnea taaperoikäiselle 😉

  Tykkää

 4. Onnea yksivuotiaalle! 🙂 Tätä blogia on ollut ilo lukea. On ollut myös suuri ilo seurata koristelujen kehittymistä ja taitojen kasvamista.
  Kiitos myös lakkojen esittelyistä ja tuotearvioista, niistä on ollut hyötyä.
  Paljon, paljon innostusta myös jatkoon, haluan lukea tätä blogia pitkään!

  Tykkää

 5. Paljon onnea blogisynttärien johdosta! Toivottavasti niitä tulee monia lisää 🙂

  Tykkää

 6. ai vain 1-vuotias blogi? tää on paljon parempi kuin jotkut paljon vanhemmat kynsiblogit, siksi yllätyin 😀 että onnea kovasti ja toivottavasti jatkatte vielä piiitkään! 🙂

  Tykkää

 7. Onnea yksivuotiaalle 🙂 Toivottavasti jatkatte vielä pitkään. Tästä kun on tullut yksi suosikkiblogeistani ja vakioseurattava.

  Papulle samalla kiitos edellisestä kirppiksestä! Lakat tulivat hyvin perille ja CG:n Reggae to riches päätyi juuri kynsiin. Ihanuuden kuivumista odotellen…

  Tykkää

  • Kiitos itsellesi, mukavaa kun itselle ei-niin-sopivat lakat saavat uuden, rakastavan kodin! 🙂

   Tykkää

  • Jei! Meillä on siis myös yksivuotiaita lukijoita! Ei kun… siis… ;D

   Tykkää

 8. Onnittelut synttäreiden johdosta! Tämä on kyllä todellakin erinomaisen hyvä blogi, toivon tälle pitkää ikää ja paljon tulevia synttäreitä!!

  Tykkää

 9. Onnea yksi vuotiaalle =) Kotiäiti vuosien jälkeen on mukava huomata, että joku jaksaa panostaa, edes kynsiin 😉

  Tykkää

 10. Onnea! Tämä oli muuten ensimmäinen kynsiblogi jonka löysin, kun aloin innostumaan kynsilakoista. Olin monta päivää pyörällä päästä, kun ihmettelin voiko noinkin hienoja kynsiä tehdä itse?!
  😀

  Tykkää

 11. Onnea ! Muutama lakka on ”pitänyt” hankkia, kun oon ihastunut niihin tässä blogissa. Tää blogien lukeminen tulee kalliiks. Mutta sitten lohdutan itseäni, että paljon huonompaankin voisin rahani laittaa.

  Tykkää

 12. Kiitämme kovasti onnitteluista ja kehuista! On tosi mukavaa tietää, että teitä aktiivisia lukijoita on ihan kiva määrä, vaikka aina ei vähäisestä kommenttien määrästä uskoisi. Mutta tämä ei ole moite, missään nimessä, vain toteamus – olen meinaan itsekin monesti liian laiska tai kiireinen puumerkkiä jättääkseni. Pääasia että luette 😀

  Tykkää

 13. Minäkin luen päivittäin ja aina sitä ilahtuu kun uusi postaus latautuu näkyviin. Kiitos.

  Tykkää

 14. Täällä blogissa tulee kurkittua useammin kuin kerran viikossa, pitäisi jättää useammin kommenttia käynnistä. 🙂 Onnea 1-vuotiaalle!

  Tykkää

 15. Onnea yksivuotiaalle! Itse olen blogia seurannut puolen vuoden ajan, suunnilleen saman ajan minkä kynsilakkahurahdukseni on kestänyt :D.

  Tykkää

 16. Vasta muutama kuukausi sitten blogin löytäneenä ja itsekkin täysin kynsifriikkinä toivottelen onnea pirteälle vuosikkaalle:)

  -Marjo

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.