Vielä yksi lila

Uusimassa tilauksessani oli ex tempore -ostoksena mukana (piti tietenkin ottaa niin monta pulloa kuin samaan postimaksuhintaan sai) Zoyan Marley. Tilauksesta on jo jonkin aikaa ja pääasiassa oli tarkoitus tilata Essien lakkoja, kun olivat tuolloin Nail de Royalessa tarjouksessa. Jotenkin se Marley vain swatcheissa koukutti, kun mietin, mitä vielä tilaukseeni lisäisin.  Nyt kun pitkästä aikaa taas ehdin kynteni lakkaamaan, se pääsi kynsille asti.

Jo lakatessani aloin miettimään, että ihan kuin minulla jo olisi vastaavaa sävyä jo ennestään… Lakkojen kuivumista odotellessani keksinkin pari aikalailla samanlaista ja niinpä ne piti heti testata rinnakkain kiekolle vertailuun:

Essien Nice is nice, Zoyan Marley ja China Glazen Agent Lavender.

Vaaleiden violettien vertailu

Vaan ei syytä huoleen, nämähän olivat aivan selkeästi erilaisia kaikki :D.

Marleytä on nyt siis kynsillä, kun ekaa kertaa kuukauteen ehdin kynnet lakkaamaan. Tai olisi sitä varmaan aiemminkin ehtinyt, sitä on vaan tullut priorisoitua oma aika muuhun, kuten syömiseen, nukkumiseen tai suihkussakäyntiin. Olisiko ollut keskiviikkoiltana, kun päätin käyttää muutaman minuutin lakkaamiseen ennen yöpuulle virittäytymistä. Ja vain yksi kynsi oli yön aikana mennyt ruttuun, wihuu! Seuraavana päivänä ehdin vielä leimata kynsille kuviot China Glazen Devotionilla. Leimaukset eivät kyllä onnistuneet erityisen hyvin, kuviot eivät nousseet kokonaisena, mutta kelpaavat nämä tänne kotioloihin. Voi nyyh, miten lyhyet töpöt mun kynnet tällä hetkellä on.

Zoya Marley + CG Devotion

Melkein tämä Marley on noista kolmesta edellä vertaillusta lakasta minun suosikkini. Tuolta kiekkokuvasta hiukan erottuu himmeä shimmer eli tämä ei ole ihan puhdas creme, vaikka tästä toisesta kuvasta ja sisällä keinovalossa voisi niin päätelläkin.

Tuntuupa kivalta olla taas kynnet lakattuina, pitää yrittää kyllä vastakin järjestää lakkausaikaa.

-Murmis-

2 kommenttia artikkeliin ”Vielä yksi lila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s