Avaruuskadetti

Pitkään aikoinaan himoitsin Orlyn Space Cadetia. Viimein sen muistaakseni keväällä sorruin ostamaan, mutta ei tuntunut oikein kesälakalta, joten nyt vasta syyspimeillä se pääsi ekaa kertaa kynsille. Vaan pettymys oli kyllä melkoinen. Onhan se aivan ihanan värinen lakka, mutta:

 • vaatii kolmesta neljään kerrosta ollakseen peittävä,
 • joten vaatii ainakin minulla pikakuivattajan, jolloin kutistui kärjistä aivan toivottomasti,
 • eikä ollut edes helpoimmasta päästä poistaa.

orly-space-cadet

Otin kuvan pikapikaa ihan vaan kutistumisen dokumentoidakseni. Harmittaa aikalailla, mutta ehkä tuolle lakalle pitää vielä antaa toinen mahdollisuus jossain vaiheessa.

-Murmis-

ps. Arvatkaapa kuka Papun kehujen perusteella osti koko foiled-kokelman ja pari muutakin Color Clubia…

3 kommenttia artikkeliin ”Avaruuskadetti

 1. Toisaalta, kutistuminen ei ole Space Cadetin vika vaan pikakuivattajan. Olen tyytynyt toistaiseksi ihailemaan kyseistä lakkaa toisten kynsiltä ja kuvista vaikka se himottaisikin ihan itsellekin hankkia. Ilmeisesti ei himota (vielä ainakaan) tarpeeksi siis… 😉

  Tykkää

  • Totta, ei se suoranaisesti ole Space cadetin vika, mutta jos lakkaa pitää vetää neljä kerrosta saadakseen peittävän ja tasaisen pinnan, on ainakin minun pakko käyttää pikakuivattajaa, muuten ei käsiä voi käyttää tuntikausiin. Joten välillisesti kyllä on vikaa lakassa ;).
   Ja olen ollut muutenkin huomaavinani, että mitä paksummalti lakkaa on, sitä todennäköisemmin se kutistuu pikakuivattajan kanssa.

   Tykkää

 2. Saman ilmiön olen minäkin ollut huomaavinani, pakko varmaan uskoa sen olevan ihan todellista. Tosin vain Seche Viten kanssa, minusta muut kokeilemani pikakuivattajat eivät ole lakkoja kutistaneet.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s