Love at first sight

Kun ensi kerran jossain blogistanissa näin kuvia OPIn DS Temptationista, tiesin sen olevan glitterlakka juuri minulle. Violettia, sinistä ja turkoosia, hiukan vaaleanpunaista, voisiko olla ihanampaa. Ja yleensähän en glittereistä ole edes kauheasti innostunut, mutta tämä huusi nimeäni tosi kovaa. No tämän vuoden puolella sen viimein tilasin ja kun pullo oli hyppysissäni, saatoin vain huokaillen ihastella glitterin kimmellystä pullossa. Kynsille lakkaa piti saada heti.

Pohjalle Orlyn Bonderia ja innokkaana levittämään Temptationia. Eka kerros ihmetytti suuresti, haaleaa hyvin läpikuultavaa sinistä ja muutama glitteri. What, tämänhän piti olla täynnä glitteriä… Seuraava kerroskin yllätti, silloin kynsille ilmestyi lähes täydellisesti peittävä glitterkerros. Kolmaskin kerros vaadittiin, jotta pinnasta tuli tasaisen peittävä. Lakka kuivui nopeasti monesta kerroksesta huolimatta ja jokin muu päällyslakka Sechen pikakuivattavan sijaan olisi varmaan toiminut myös.

Ja sitten ihastelemaan tulosta. Vaan kovin oli röpöläinen minun makuuni pinta. Minä tykkään, kun lakan pinta on aika tasainen. Päätin siis seuraavana aamuna laittaa lisää päällyslakkaa, kunhan pohjat olisivat kunnolla kuivat. Vaan ekat lohkeamat tulivat jo ennen sitä päällyslakan lisäämistä. Paikkasin ne ja laitoin päälle Orlyn Won’t Chipiä saavuttaen jo aikalailla tasaisemman pinnan. Ja voi miten ihanasti kynnet säihkyivätkään. Parhaaseen säihkeeseen olisi kaivattu aurinkoa, mutta sisävalossakin olivat ihanat.

Kuvaaminen oli aika hankalaa. Säihkettä en kuviin saanut vangittua juuri ollenkaan ja sävykin on liian sininen. Täältä näet parempia kuvia lakasta ja sen säihkeestä.
DS-Temptation

Ja sekin vaikeutti kuvaamista, että iltapäivällä, kun ehdin tarttua kameraan, vasemmassa kädessä oli enää yksi lohkeamattomasti lakan peitossa oleva kynsi. Joko minulla kävi virhe lakkaamisessa, Orlyn Bonder ei sovi kynsilleni ollenkaan (joskus aiemminkin on sitä käyttäen lohkeillut pahasti) tai DS Temptation on lohkeilevin tapaamani lakka ikinä. Seuraavana aamuna lakat nimittäin suorastaan kuoriutuivat kynsiltä. No pääsinpä vähemmällä poistamissessa, sillä glitterlakan poistaminen jopa folioita käyttäen on mielestäni aika työlästä.

Mutta vielä en luovuta. Jossain vaiheessa annan lakalle uuden mahdollisuuden eri aluslakalla. Ehkäpä voisin testata useampaa aluslakkaa kerralla, jotta löydän ideaalisimman käytettäväksi tämän lakan kanssa.

-Murmis-

6 kommenttia artikkeliin ”Love at first sight

 1. Ihana ihana lakka! Toivottavasti pysyy jonkun muun aluslakan kanssa paremmin!
  Mulla on sama ongelma China Glazen parin glitterpommin kanssa, eli heti seuraavana päivänä suunnilleen kuoriutuu pois ja aluslakkana sama Bonder. Jospa se ei sovi kimallelakkojen kaveriksi?

  Tykkää

  • Mulla on myös ollut Bonderin kanssa ongelmia. Pitänee joskus tehdä ihan vertailua. Kovasti kyllä tahtoisin löytää tolle Temptationille sopivan pohjan, sillä se on kynsillä vielä paljon kuvia ihanampi.

   Tykkää

 2. Aivan upea glitterilakka ja mikä väri! 🙂
  Itsellä on mm. OPIn glittereita, jotka on ilmeisesti tarkoitettu vain sellaiseksi päällikerrokseksi varsinaisen lakan päälle.
  Huonosti pysyy, on ensimmäisen työpäivän jälkeen puuttuu paloja.
  Mutta taase GOSHin vastaavat lakat pysyvät kynnessä kuin liima.

  Tykkää

  • Kiitos. Toivon todella, että vika ei olis itse lakassa vaan alus- ja päällyslakoissa, sillä tykkään tuosta ihan hirmusti..

   Tykkää

 3. Muakin kiinnostaisi tietää, pysyykö tuo paremmin jollain toisella aluslakalla, koska toi on niiiiiin upean näköinen lakka! ♥

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s