Se kestää ja kestää ja kestää…

Edellisen pikkupettymyksen jälkeen tahdoin antaa tilaisuuden toiselle OPIn Miss Universe Collectionin lakalle: It’s My Year. Se pyyhkäisikin suoraan suosikkilakkojeni joukkoon. Violetti pohja, jossa kullanväristä shimmeriä. Jossain valossa kynnet näyttivät ihan kullanvärisiltä ja säihkyviltä ja joskus taas aivan violeteilta.

Lakka oli helppo levittää, mutta vaati kolme kerrosta hyvään ja tasaisen peittävään tulokseen. Se kuivui kuitenkin varsin nopeasti, joten siinä mielessä kolme kerrosta ei haitannut. Otin heti tuoreeltaan kuvat kynsistä, mutta ne olivat kaikki ihan sumuisia, joten lakkojen oltua kynsillä viisi päivää ja kestettyä kaikenlaista vauvauinnista pakastimen sulatukseen ja leivänleivontaan, otin uudet kuvat. Lakka siis kesti kovassa käytössä aika hyvänä viisi päivää, ei paha. Aluslakkana oli Poshen Fast drying basecoat ja päällä Sechen pikakuivattavaa. Muutaman päivän vanhana tosin kärjet olivat aavistuksen kuluneet jo, mutta eivät siitä pahentuneet useammankaan päivän kuluttua.
OPI It's my year

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin pakastimen pesu koitui kyllä lopulta näiden kynsien kohtaloksi, kun oikeasta kädestä lohkesi kynttä sekä lakkaa ihan kunnolla. Nuo vasemman kädenkin nimettömässä ja pikkusormessa ovet lohkeamat tulivat samassa syssyssä. Kynnet olivat jo hetken tuntuneet hiukan liian pitkiltä kotiäidin hommiin, joten nämä lakat poistettuani lyhensin kynsien mittaa jonkin verran ja nyt totuttelen olemaan lyhyemmissä kynsissä. Josko vaikka seuraavaksi kokeilisi riittääkö Bundle Monsterin uusissa laatoissa koko kynnen kuvioiden mitat näille lyhyemmille kynsille. Ja lyhyisiin kynsiin voisi sopia joku kunnon sähäkkä värikin. Hmmmm…

5 kommenttia artikkeliin ”Se kestää ja kestää ja kestää…

 1. Tätä lakkaa jäin itsekin pohtimaan, kun tuo kokoelma ilmestyi. Aika kivalta näyttää 🙂

  Ja plussat teille blogin ulkoasun tuunauksesta, hieno lopputulos :)!

  Tykkää

  • Minä tykästyin tähän lakkaan kovasti. Näitä kynsiä katsellessani en vaan millään keksinyt helposti näihin sopivaa koristelua, pitää seuraavalla kerralla yrittää kovemmin :).

   Kiitos tuunauksesta kuuluu lähes yksinoman Papulle, minä vain nyökkäilin ja annoin plus ja miinusääniä vaihtoehdoille ;). Siis hyvä Papu ja kiitos remontteerauksesta.

   Tykkää

 2. Mulla tuli tästä heti mieleen himoitsemani Zoyan Faye vaikka onhan niissä pikkuisen eroa keskenään, piti nääs googletella vertauskuvia. Äh, nyt taas Faye-himo nostaa päätään… =D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s